Bra tips om hur man slutar röka


För den rätta typen av framgång med att sluta röka är motivatörer nyckeln. Det finns så många fördelar när du slutar röka. Allt som krävs är några bra skäl att övertyga dig om att dina insatser kommer att vara värda. Det främjar inte bara allmän hälsa och hälsan hos dem runt dig och blir av med ett stort kostnadscenter i ditt liv, men det hjälper dig också att sänka risken för lungcancer. Fortsätt läsa för idéer som gör det lättare att sluta röka.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först fördröja den här åtgärden. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du vill röka en cigarett kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

TIPS! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och fördelarna med att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta för dig själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till supportgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

TIPS! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

Gör en studie av vad som utlöser din rökning, och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat i sin plats. Försök att använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Om du funderar på att sluta, ha en öppen diskussion med en läkare. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. En läkare kan också välja att ordinera medicinering, om de anser att det är nödvändigt.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Du måste kunna modiga svårigheter med uttag och begär att sluta röka för gott. Glöm aldrig vad som håller dig motiverad mest, och du får den bästa chansen att lyckas med att följa igenom. Försök att följa de tips du har lärt dig här och börja på vägen för att sparka din rökvanor, permanent.Source link