Bra tips om hur man slutar röka


Många människor kämpar verkligen för att sluta röka. Det finns ingen säker botemedel som fungerar för varje enskild person. Forskning vad som har fungerat för andra, kanske det kan fungera för dig också. Genom att ta de tips som anges nedan kan du göra lite lättare på dig själv.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kolla din lokala recenter, kyrka eller community college.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag.

Se till att du tar processen en dag då. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. På grund av detta är det kontraproduktivt att tänka för långt framåt. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. Din läkare kan förmodligen också erbjuda information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som ökar sannolikheten för att du kommer att kunna sluta.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta hälsosam.

Tips! Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet.

Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Det är inte lätt att sluta röka, och du bör vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter, och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det viktigt att du är dedikerad att se den genom. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning. Det är möjligt för dig att behålla en hög grad av engagemang genom att beakta orsakerna till att du vill sluta.

Tips! Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd.

Försök inte göra det själv. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp. Att gå med i en supportgrupp kommer också att öka dina chanser att lyckas. Bara prata med andra som är på samma resa som du kan ge dig mer inspiration och styrka för att slutligen sluta.

Det kan vara mycket svårt att sluta röka, och samma metod fungerar inte för alla. Men det betyder inte att sluta är omöjligt. Genom att använda tipsen från den här artikeln kommer du att lyckas. Ge dem ett försök och du kan bli positivt överraskad.Source link