Bra tips om hur man slutar röka för gott


Många tycker att att sluta röka var en av de svåraste sakerna att göra. Ingen enkel teknik kommer att vara effektiv för alla. Du kan behöva spendera lite tid på att undersöka metoder som kommer att fungera för dig. Du kan bli förvånad över hur effektiva några tips är.

Se till att du slutar en dag i taget. Att avsluta är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Bara gå igenom det en dag i taget, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

Gör en lista över strategier som hjälper dig att använda för att uppnå detta höga mål. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker på egen väg. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilken strategi som är bäst för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att uppnå detta.

Tips! Ta din resa en dag i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du blir bekväm med din åtagande att sluta.

Motion är också en stressavlastare. Om du är i form eller dålig hälsa kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Se till att du får mycket vila när du slutar röka. För många, uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är runt för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan klara av begäret efter den korta tiden. Om det inte gör det, fortsätt att upprepa denna teknik.

Sluta röka

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är avgörande att människorna som är närmast dig erbjuder stöd, och du kan utan att dom är dömande. Låt dem veta det i början av processen, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika klart. Det är inte enkelt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

TIPS! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra stoppprocessen enklare, från anti-depressiva medel till mediciner som gör rökning mindre önskvärt.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du slutar.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kanske kan föreslå att du slutar resurser som du inte gör.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

TIPS! Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan prova nya hobbies, massage eller boka massage på ett vanligt schema. När du har lite ledigt tid, försök att omge dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

De flesta vet hur svårt det kan vara att sluta röka och det som skiljer sig åt metoder fungerar för olika människor. Ändå har alla möjligheter att lyckas. Du kan uppnå framgång genom att använda en kombination av strategier som de som skrivs i guiden ovan, tillsammans med stöd och motivation. Prova dem och du kan bli positivt överraskad.

Utbildning är viktigast när du arbetar med Array. Läs den här artikeln några gånger och behåll den för framtida referens. När du har behärskat dessa tekniker fortsätter du att lära dig mer om.Source link