Bra tips om hur man slutar röka för gott


Behovet av att röka kan vara ganska obekvämt ibland. Du måste avstå från dina bekymmer och gå utanför för att röka, och det känns inte detsamma om du måste göra med något annat än att röka. Om du vill sparka den här dåliga vanan till kanten, fortsätt läsa. Här hittar du många tekniker för att sluta röka.

Kallt Turkiet

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett med hjälp av stalling taktik. Tvinga dig att göra något, oavsett om det går en promenad runt kvarteret eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten innan du får en cigarett.

Sluta röka gradvis. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

Ta varje dag en åt gången. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Du kan inte oroa sig för framtiden. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Börja träna rutiner eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla Du är upptagen och borta från cigaretter. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Gå en lång promenad varje dag, eller spela en sport. Alltid gå till din läkare innan du börjar träna.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Varje år använder tusentals tjänster av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning beroende.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om krävet finns kvar, upprepa processen så ofta som du behöver.

Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra sig tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

Om du inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, försök några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar . Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett starkt beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.

Nikotinutbytesprodukt

Du kanske vill tänka på att prova nikotinutbyten. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irritabel. Cravings kan vara svårt att ignorera. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Studier har visat att personer som använder någon typ av nikotinersättningsprodukt är dubbelt så troliga att de slutar röka. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinersättningsprodukt och röker samtidigt.

Undvik att du associerar med rökning när du försöker sluta. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Välj en annan aktivitet i stället för att röka när du deltar i dessa aktiviteter. Detta kommer att distrahera dig från cigarettbehov.

TIPS! Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Till exempel, om du gillade att röka i bilen, eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör dessa saker, för att inte automatiskt tänka på att röka.

Bara allvarligt att ha en önskan att sluta kan vara hälften av slaget. Förhoppningsvis ger råd från den här artikeln dig vad som helst annat du behöver för att slutligen bryta din rökning vana. Sätt dessa tips till jobbet för att du framgångsrikt ska kunna övervinna önskan att röka.Source link