Bra tips om hur man slutar röka för gott


Det kan vara svårt att sluta röka när cigaretter är så lättillgängliga i de flesta kulturer. Du behöver inte vara kedjad för att röka för resten av ditt liv. med hjälp av dessa tips och tekniker kan du vara en icke-rökare en gång till.

Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Undvik att gå kallt kalkon. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det bäst att väga dig själv. Att använda dessa hjälpmedel kommer att göra dina ansträngningar för att sparka vanan mycket enklare än det kommer att vara utan dem.

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Att försöka sluta med kallt kalkon är aldrig en bra idé.

Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla med kyrkor, fritidscenter eller högskolor i ditt område.

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. En hypnotisör har förmågan att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Det är en stor process att sluta röka. Oroa dig inte för hur du ska klara till nästa månad eller året efter. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det på dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att förändra framtidens resultat.

Sluta röka

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Att göra en lista hjälper till med den processen.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Din läkare kan förmodligen också erbjuda information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som ökar sannolikheten för att du kommer att kunna sluta.

TIPS! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

Nu när du har absorberat allt detta råd, bör ditt förtroende för en lyckad avsluta vara mycket högre. Lämna denna information om hur du slutar röka för andra som också vill bryta denna vana. Beväpnad med denna typ av kunskap kan vem som helst få en hälsosammare framtid.Source link