Bra tips om hur man slutar röka för gott


Alla som röker inser att sluta är i hans eller hennes bästa intressen. Har du någonsin hört talas om en rökare som påpekar hur hälsosam och näringsrik deras cigarett är? Personer som inte röker kan inte riktigt förstå hur svårt det är att sluta, men ex-rökare har levt resan. Läs den här artikeln för att få reda på hur du kan utveckla en plan för att sluta röka som kommer att bli framgångsrik.

Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Dessutom är det lätt att buka för frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

TIPS! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Tvinga dig själv att göra någonting, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får en cigarett.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Att upprätthålla en positiv utsikter och ett högt engagemang är viktiga aspekter av att sluta röka. Försök att markera fördelarna och förbättringarna i din övergripande hälsa. Påminn dig om hur mycket bättre dina andetag, kläder och hem kommer att lukta, och hur mycket lättare blir det att hålla tänderna vita. Fokusera på de positiva förändringar som slutar kommer att ge kan hålla dig ur en negativ inställning.

Om du vill sluta röka, måste du vara okej när du slutar mer än en gång. De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. Stanna bara omedelbart och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du återkommer, ange ett nytt datum för att sluta igen. Håll slut på längre tid, och du blir bättre på det. Så småningom kommer en av dina ansträngningar att bli permanenta.

TIPS! Ta bara varje dag som det kommer. Avsluta kan vara en lång process.

Titta på stopp som ett ändamålsenligt val. Stopp är där du måste börja. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Denna metod kan verka hård. Det har dock visat sig fungera bäst, över tiden.

Nonsmokers kan aldrig förstå varför du skulle fortsätta att röka cigaretter, trots alla de allvarliga hälsoskador som rökning orsakar. De kan inte förstå hur svårt sluta verkligen är. Det är möjligt att sluta röka, vilket framgår av de tips och råd du läste tidigare. Låt deras framgångsrika kamp hjälpa dig att lyckas i dina egna ansträngningar att sluta.Source link