Bra tips om hur man slutar röka för gott


Det kan vara svårt att räkna ut exakt hur man slutar röka när det finns så mycket tryck och inflytande att behålla det. Lyckligtvis kan följande råd hjälpa dig att motstå dessa påtryckningar och slutligen sparka röksvanan.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du eventuellt kan. Försök aldrig att kyla kalkon. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Dessa kommer att hjälpa dig genom de initiala tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Avsluta är en process.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

Sluta röka

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor.

Sluta röka dagligen. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Om din kalla turkey-ansträngning för att sluta röka misslyckades, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Du kan köpa dessa produkter i disken. De tillåter dig att få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

När du försöker sluta röka måste du hålla sig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka . Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Försök att använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

TIPS! Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel.

Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Du kan prova nya hobbies, massage eller ansträngande träning under höga krav. När du befinner dig med tiden på händerna fyller du den med saker du älskar att göra, som att prata med vänner, intressanta spel eller böcker.

Nu när du har dessa tips till ditt förfogande kommer du att upptäcka att det är möjligt att sparka denna vana en gång för alla. Samarbeta med andra som vill sluta röka och använda de verktyg och tekniker som ges här för att motivera hela gruppen att nå sina mål.Source link