Bra tips om hur man slutar röka för gott


Din familj har bett dig att ge upp cigaretter. Din läkare pressar dig troligen också att sluta. Ditt försäkringsbolag spelar även chimes i genom att erbjuda dig en sluta rabatt rabatt. Varför puffar du fortfarande bort då? Det här är en bra tid att sluta röka och aldrig se tillbaka, så använd informationen i följande artikel för att slutligen sluta.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kanske till och med sluta göra det för att du kan vara fokuserad.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. När du går igenom den taktila upplevelsen och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen.

Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjningstaktik. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Tänk på att din kropp kommer att gå genom ånger, så det kommer att krävas mat som galen.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, prova några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar . Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp behöver när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

TIPS! Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körningspellista. Detta hjälper dig att ta bort de föreningar som dessa vanor har med rökning. Försök att hitta något att tänka på.

Gör ett försök att minska rökning. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation. Rök inte under den första timmen när du vaknar om du planerar att ha en cigarett. Ett bra sätt att minska antalet cigaretter du röker är att bara tillåta dig att kunna röka hälften av cigaretten när som helst.

Det första steget att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Du börjar din resa dagen då du säger nej till en cigarett. Bara gör det, sluta röka kall kalkon och börja aldrig igen. Det kan tyckas ganska svårt att göra det på så sätt. Men människor som använder den här metoden är mindre benägna att återvända till rökning över tid än människor som använder andra metoder.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan.

Skapa ett belöningssystem för dig själv när du når en viss milstolpe. Välj belöningar som kommer att ges när du har slutat för 24 timmar, 7 dagar och sedan 4 veckor. Stick din lista på kylskåpet eller en annan plats där du kommer att märka det ofta. Det kommer att ge en liten ökning till din lösning när du börjar försvaga.

Nu när du har den information du behöver, kan du sluta röka för gott. Inte bara kommer sluta förlänga din livslängd och göra dig friskare, men du kommer att känna dig lyckligare. Du kan använda pengarna som du brukade spendera på cigaretter för att köpa folket i ditt liv som har hjälpt dig att sluta lite tack gåva.Source link