Bra tips om hur man slutar röka


Det finns ingen rökare någonstans som inte vet att de ska sluta röka. Har du någonsin haft en annan rökare frågar du om ett ljus och sedan antecknar hur glad de handlade om de vitaminer som de fick från cigaretten? Icke-rökare kan helt enkelt inte relatera till vad du går igenom, men någon som tidigare rökt och slutat kan vara en gudstjänst. Läs vidare för att ta reda på vad som har fungerat för andra ex-rökare.

För att öka dina chanser att bli framgångsrika i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Det här kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan bli lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

TIPS! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

cigarett cravings

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. För de flesta människor, uppehåller sig sent om natten, att de ökar cigarettbehovet. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Att få en full åtta timmars sömn varje natt ger dig möjlighet att behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

TIPS! Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig rökning och förbättra din hälsa. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Det första steget i att sluta cigaretter är att fullfölja dig själv till strävan innan du räknar ut hur du ska gå på att göra det. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte är i rätt sinne eller de ger upp med sig. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde för det första.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. En läkare kan också välja att ordinera läkemedel, om de anser att det är nödvändigt.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att man slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är en Sätt att hjälpa till att undvika detta. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning.