De allra bästa sätten att sluta röka


Att sluta röka kräver viss allvarlig motivation. Det finns så många olika fördelar att sluta röka, från din ekonomi till din hälsa! Om du blir frestad att röka, kom ihåg varför du ville sluta i första hand. Det främjar inte bara allmän hälsa och hälsan hos dem runt dig och blir av med ett stort kostnadscenter i ditt liv, men det hjälper dig också att sänka risken för lungcancer. Fortsätt läsa, för att dyka djupare in i bra information, för att hjälpa dig att sluta.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Bara fokusera på idag, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Detta kan vara det extra tryck som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökningstopp.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Du måste göra vad som fungerar för dig. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. För många människor är en kort tidsram lättare att förstå och fokusera på. Det finns inget fel i att fastställa långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att röka upphörande.

Tips! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Berätta själv att du behöver ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Nikotin-ersättningsterapi

Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Var försiktig så att du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

TIPS! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika för att behandla individer som vill ge upp vanan.

Om du kan tänka positivt och motiveras, kommer de att fungera till din tjänst för att hjälpa dig sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Att sluta röka kan förbättra din lukt, dina tänder och eliminera lukt från ditt hem och din bil. Se till att du också fokuserar på de positiva fördelarna med livet efter att du slutat röka.

Använd internet för att hitta online supportgrupper och forum. Du hittar ett överflöd av webbplatser skapade för att hjälpa människor med deras önskan om att sluta röka. Det är bra att prata med andra ex-rökare så att du både kan jämföra de tekniker du använder för att hjälpa dig att sluta. De kamrater du träffas där kommer att ha en djup förståelse för vad du går igenom, vilket ger dem möjlighet att hjälpa dig att lyckas.

Om du återkommer, kom tillbaka på rätt spår och håll dig klar att sluta. Även de svåraste arbetarna kan misslyckas. Notera vad som orsakade ditt återfall och försök att undvika det i framtiden. Du kan segra i ditt nästa försök att sluta röka.

TIPS! När du väl har bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när du längtar efter.

Persistens och motstånd är avgörande för att någon ska kunna sluta röka och förbli en icke-rökare för livet. Om du kommer ihåg hela tiden varför du slutar kommer du mindre sannolikt att välja vanan på nytt. Applicera de tips du bara läste dagligen och omvandla dina vanor.