De allra bästa sätten att sluta röka


Forskning har visat utan tvekan att nikotin i cigaretter kan vara extremt beroendeframkallande. Det här är de svåraste sakerna du fysiskt och psykiskt kommer att kämpa för att sluta röka.

Att skriva ner det kan påverka hela ditt tankesätt. Det kan också motivera att gå vidare, vilket skulle göra det lättare att sluta.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, bör du göra det så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Det svåraste steget är de första dagarna och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Avsluta kan vara en lång process.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang att sluta.

Övning kan också fungera som en lång väg att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du inte har tränat regelbundet kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irritabel. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Överväg nikotinersättningsterapi. Studier visar att nikotingummi, pastiller eller fläckar kan öka människors framgång när de slutar. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning.

Nikotinutbyte

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinbyten. Nikotinuttag kan få dig att känna sig deprimerad, irriterad, frustrerad eller deprimerad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling om du har nikotinuttag. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

Tips! Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära, ska du sluta röka så fort du kan. De är antagligen utsatta för din begagnad rök, och detta kan orsaka andning och hälsoproblem.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, gå till en film. När du har passerat den månaden långa milstolpe, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De hjälper dig att hålla dina planer att sluta. Det mest effektiva sättet att hjälpa dig att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att du slutar röka.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk på att andan inte luktar så illa, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Om biverkningarna av rökning inte räcker för att motivera dig, tänk på de många olika fördelarna.

Tips! Du kanske måste sluta röka flera gånger innan du slutar för gott. De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången.

De flesta människor slutar inte röka första försöket. När du slutar röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du glider upp, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Bara recommit varje gång du slutar, lär dig längs vägen.

Om du är en inomhusrökare, ge den en komplett skrubbning när du har slutat. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, draperier och gardiner också. På detta sätt, och en rökig lukt kommer inte hälsa på dig när du kommer in i ditt hem.

Du kan hitta stöd och hjälp på onlineforum. Det finns många webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra dina strategier och hanteringsmekanismer med andra.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du kommer dit. Ta dig tid att göra en lista över de belöningar som du verkligen vill ha. Låt dig själv lova att du får en av dessa belöningar efter en vecka har gått, och sedan igen efter en månad har gått. Sätt listan någonstans där du kan se den dagligen. Ser fram emot dina belöningar kan hjälpa dig att hålla dig motiverad under de ögonblick du känner som grottor.

Håll dig fri från platser eller symtom där du normalt associerar med rökning.

När du försöker bryta rökningens vana äter du massor av nötter, grönsaker, frukt och grönsaker. Att äta lågt i kalorier och friska hjälper dig att sluta röka på många sätt. För en sak, ständigt har något att göra med dina händer och mun kan beteendemässigt ersätta rörelsens rörelser. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också minimera viktökning efter att du slutat röka. Vitaminerna och näringsämnena i dessa livsmedel kommer också att förbättra hur du känner dig när du går igenom uttag.

Cigaretter är gjorda med nikotin, en mycket beroendeframkallande substans som är svår att släppa. Detta gör det svårare att sluta röka. Att sluta kan vara en stor fysisk och emotionell utmaning för många människor. Gör det lättare genom att ställa råd i ovannämnda artikel att använda i ditt dagliga liv. Med hjälp av dessa bra tips, i kombination med din egen önskan om framgång, kan du äntligen sluta röka för gott.

Försök att maximera träning och lyft under dagen. Strax efter att du slutat röka börjar din lungkapacitet att förbättras. Detta gör att träna enklare än det brukade vara. Det kan också hjälpa till att undvika att sätta på pund tack vare en långsammare metabolism. De endorfiner som släpps under träning kan i viss utsträckning uppfylla dina nikotinbehov.

Idag vill alla veta om Arrays värld, men inte alla vet var de ska vända sig till rätt information. Denna artikel innehåller all information du behöver för att få en solid fot när det gäller. Ta den här informationen och börja använda den direkt.Source link