De allra bästa sätten du kan sluta röka


För den rätta typen av framgång med att sluta röka är motivatörer nyckeln. Tänk på de många sätt du kommer att dra nytta av att sluta. Du skulle göra det bra för att tydligt förstå fördelarna som ska hända när du slutar röka, särskilt eftersom det tjänar som en förstärkning när tiderna är svåra. Att sluta röka hjälper till att skydda inte bara din hälsa utan också din familj. Det hjälper dig också att sänka risken för sjukdomar som lungcancer och emfysem, lägg dina pengar på ditt bankkonto och få dig att känna dig yngre och se friskare ut. Fortsätt läsa för idéer som gör det lättare att sluta röka.

Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

Tips! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Du kommer naturligtvis att begära vissa livsmedel under rökning, så gör dig redo och ha hälsosamma alternativ till hands.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Att sparka rökning vana kan vara det svåraste du någonsin gjort, och stöd från vänner och familj är kritiskt.

Låt familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. Dina älskade vill utan tvekan stödja dig, och de kan fungera som påminnelser om varför sluta är så viktigt. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta röka. Din framgångsgrad för att sluta kommer att öka med mycket.

TIPS! Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare.

Klipp ner på rökning. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Du bör åtminstone vänta en timme eller två innan du får en rök när du vaknar. Du kan också röka bara hälften av din cigarett varje gång du går för en rök för att hjälpa dig att skära.

Hitta support via olika onlinebaserade forum och samhällen. Många webbplatser finns enbart för att hjälpa människor att sluta sin tobaksvanor för gott. Det är bra att prata med andra ex-rökare så att du både kan jämföra de tekniker du använder för att hjälpa dig att sluta. Om du har ett stödsystem som består av andra som slutar kommer det att hjälpa dig att hantera eventuella problem du kan ha.

Att sluta kommer vara svårt, men dina ansträngningar kommer att vara värda det. Glöm aldrig vad som håller dig motiverad mest, och du får den bästa chansen att lyckas med att följa igenom. Tänk på de förslag du har fått här och starta en resa till ett rökfritt liv.Source link