De allra bästa sätten du kan sluta röka


Många vetenskapliga studier har visat sig beroende av cigaretter. Av den anledningen är slut på att röka permanent en av de största utmaningarna i en rökares liv. Se till att du lär dig allt du kan för att hitta de bästa sätten att gå vidare för att nå dina mål.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

TIPS! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du är tillåtas att hänge sig. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att ha druckit ett stort glas vatten.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Sluta röka

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Tänk på farorna med begagnad rök och inser att du sätter din familj i risk att bli offer för dessa faror varje dag. Detta borde verkligen motivera att du slutar. När du slutar röka, minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Att sluta röka kommer inte bara att minska risken för din egen hälsa utan även risken för dem som finns runt dig.

TIPS! Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. När du delar den här informationen med dem som är närmast till dig, kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att skapa en varumärkesomkopplare. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar. Rök inte mer än du normalt skulle eller andas dem annorlunda. Detta är ett effektivt sätt att försäkra dig om att sluta helt.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Stopp kommer att börja dig på din nya väg. Ta beslutet att sluta och låt inte dig själv börja om igen. Denna strategi kan verka hård. Men människor som använder den här metoden är mindre benägna att återvända till rökning över tid än människor som använder andra metoder.

Skapa ett belöningssystem för dig själv före tid. Unna dig något trevligt varje gång du når dina förinställda mål. Välj värdefulla prestationsdatum som 24 timmar, en vecka och en månad sedan ditt slutdatum. Håll listan på skärmen så att du måste titta på den varje dag. Denna motivation kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att skapa en personlig, slutgiltig rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång.

NEJ behöver vara en del av din mantra. Även om det är lätt att tro att en cigarett kommer att vara okej, är sanningen att det kommer att förstöra allt det hårda arbetet du har gjort upp till denna punkt. Kom ihåg att om du grottar i en gång gör det det mycket lättare att rationalisera grottan igen.

Idag är det dags att sluta röka! Välj idag som dag istället för att lägga ut det till ett framtida datum. Om du slutar nu kommer dina chanser att få en allvarlig eller dödlig sjukdom, på grund av rökning, att minskas betydligt. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Öva istället för att röka. detta kan hjälpa dig mycket. Din hjärna släpper ut endorfiner efter att du har tränat, vilket förbättrar ditt humör. En träning är också en utmärkt distraktion från dina begär. Som en extra bonus kommer utövandet att kompensera de förändringar som din ämnesomsättning kan genomgå när du slutar, och detta kommer att hjälpa dig att få så lite vikt som möjligt.

TIPS! Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen.

Tala med din läkare om mediciner som kan användas för att hjälpa dig att sluta. Det finns en hel del alternativ där ute för att hjälpa dig att sluta. Det finns så många potentiella behandlingar tillgängliga, inklusive terapi och mediciner för att hjälpa dig att övervinna tobaksberoende. Tala med din läkare om vad de tycker du borde använda.

Sluta röka

Det kan vara en smärta att sluta röka eftersom nikotin är en mycket beroendeframkallande substans. Att stoppa kan vara så svårt för människor, både fysiskt och emotionellt. Ge dig själv en stridschans genom att följa råd från denna artikel. Med den här hjälpsamma informationen och ditt hårda arbete kan du sluta röka.Source link