De allra bästa sätten du kan sluta röka


Cravings för cigaretter kan komma på de värsta tiderna. Ditt liv kommer sannolikt att vara avbrutet genom att du måste lämna byggnaden för att röka, och du kan känna dig lite av om du inte alltid har dina rökningsprodukter med dig. För att sparka denna vana, fortsätt läsa. Följande artikel innehåller en hel del användbara tekniker du kan använda när du försöker sparka vanan.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att skriva saker ner kan förändra hela ditt tankesätt.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Avsluta är en process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag i taget.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

Många rapporterar att få vikt under eller efter den tid de slutar röka, så du kanske vill börja äta de frukterna och grönsaker nu. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Att äta mer är okej så länge du fattar de rätta valen.

Tips! Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone och stall i tid innan du tänder upp. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. De bör också veta att nikotinuttaget kan påverka ditt humör i början, vilket gör att du verkar oskaraktiskt korthärdad eller grumpig. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Nikotiners ersättningsterapi

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Ibland kan lusten efter nikotin vara mer än du kan hantera. Terapier som nikotinbytebehandling kan vara till hjälp. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Se till att inte inkorporera dessa produkter samtidigt som du rökning, eftersom det kan vara förödande effekter.

TIPS! Skapa en lista med strategier som hjälper dig att sluta. Ta tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor.

Om du är trött på att bli styrd av ditt behov av att ha en cigarett, är du redan halvvägs för att stanna. Rådgivning i ovanstående artikel ska ge dig resten av den information du behöver för att eliminera denna dåliga vana för gott. Använd rådet i den här artikeln och bli av med rökningens vana.Source link