De allra bästa sätten du kan sluta röka


Nästan alla som röker inser att de borde sluta. Har du någonsin haft en annan rökare frågar du om ett ljus och sedan antecknar hur glad de handlade om de vitaminer som de fick från cigaretten? Icke-rökare förstår inte vad slutar innebära; Men ex-rökare gör det. Fortsätt läsa för att få reda på varför du borde sluta och hur du kan göra det framgångsrikt.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. När du är om människor som går igenom samma saker som du är, kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningar som är förknippade med att sluta. Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och råd om hur du slutar. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

TIPS! Sluta röka så enkelt som möjligt. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du slutat. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta. Du kommer naturligtvis att begära vissa livsmedel under rökning, så gör dig redo och ha hälsosamma alternativ till hands.

Att sluta röka vanligtvis är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körningspellista. Detta hjälper dig att ta bort de föreningar som dessa vanor har med rökning. Försök hitta någon typ av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling för att hjälpa dig att sluta.Source link