De bästa sätten att sluta röka för gott


Det är svårt att bilda strategier för att sluta röka ibland. Spänningen och trycket i vardagen i det 21: a århundradet kan fresta dig att fortsätta att plocka upp dina cigaretter. Du behöver inte känna att du är instängd Använd istället råden i den här artikeln för att hjälpa dig att starta din resa.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika uppmaningen att röka.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

Fortsätt försiktigt på en dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Många tycker att att ta ett nytt träningspass, träningspass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Övning kan också fungera som en stressavlastare. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Utöva inte utan att konsultera din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

För att hindra dig från att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för godis eller karbadladda livsmedel. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. Du kommer naturligtvis att begära vissa livsmedel under rökning, så gör dig redo och ha hälsosamma alternativ till hands.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att ge upp tobaksvanan är en lång process.

Du behöver inte gå igenom det här ensam. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hålla dig från att falla av vagnen.

En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänk på hur mycket bättre du och ditt hem kommer att lukta när du har gjort förändringen för att sluta röka. Att tänka på negativa saker kan hjälpa dig att sluta röka, men också försöka tänka på positiva aspekter.

Använda de tips du läser är det bästa sättet att sluta röka utan att gå igenom mycket stress. Dela din kunskap och erfarenhet med andra rökare så att de kan dra nytta av att sluta med.Source link