De bästa sätten att sluta röka för gott


Rökning kan verkligen störa ditt vardag. Ofta innebär upprättandet av en tobaksberoende att man släpper upp en uppgift eller konversation för att kunna gå ut för en cigarett. Om du är redo att sluta röka, vill du läsa vidare. Artikeln nedan innehåller flera tips som hjälper dig att nå ditt mål.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. Det här kan hjälpa dig att hålla dig motiverad och kan sluta göra det lättare.

TIPS! Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

För att du slutar röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. Det finns inget fel i att fastställa långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att röka upphörande.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Människor som lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Försök att maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

När det är dags att sluta röka, var noga med att hålla sig borta från de triggare som får dig att känna dig som en cigarett. Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka. Hitta en distraktion för att hålla dig upptagen.

Innan du avslutar ett datum eller på annat sätt planerar din avslutande process måste du vara förpliktigad att lyckas. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas. Du måste bygga beslutsamhet. Du kan göra detta genom att hålla din motivation i åtanke och syn hela tiden.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel.

Det första steget att sluta med är att du måste sluta. De tips du läser här bör hjälpa dig på din resa till ett rökfritt liv. Försök använda dessa tekniker för att sluta röka.Source link