De bästa sätten att sluta röka för gott


Rökning är en myriad av negativa effekter på både din hälsa och de som finns omkring dig. Det kan leda till emfysem, hjärtattacker, lungcancer och olika andra hälsoproblem. Den andra handens rök är också i riskzonen. Detta är ytterligare en anledning till varför att sluta röka är så viktigt. Artikeln kommer att ge dig flera tips som kan vara till hjälp när du slutar röka.

Dessa personer kan erbjuda stöd, vägledning och vägledning för att sluta. Stödgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler mål och tidshorisont när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Tips! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Övning är också ett utmärkt sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Om du inte är en väldigt aktiv person, försök att börja långsamt genom att gå ett eller två gånger dagligen. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du genomför någon träningsrutin.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas eftersom de ger upp sig eller saknar viljestyrka. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt om orsakerna till varför du ska sluta.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan prova nya hobbyer, lära dig en ny skicklighet eller hobby, eller boka massage på ett regelbundet schema. Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra dig om att du försöker fördröja den här åtgärden. Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försöket. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att du har druckit ett stort glas vatten.

Håll din motivation för att sluta på ditt sinne och syn hela tiden. Det här kan innebära att motivationsmeddelandena sätts på din kontorsväg eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökning, veta att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet Om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Gör ditt bästa inte tillåt dig att bli ett nummer!

De första dagarna av något slutförtande försök kommer säkert att vara det värsta skedet. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När du har eliminerat nikotin från din kropp kommer du att uppleva huvudsakligen psykologiska begär. Medan de fortfarande är mycket verkliga och kan vara intensiva, kommer det att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

TIPS! Berätta för dina kära att du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med den här informationen kan de göra saker som hjälper dig att hålla dig motiverad och behålla frestelsen.

Nu är det dags att sluta röka. Ange inte ett datum i framtiden som hänger på något annat, gör bara dagen din dag att sluta. Avsluta idag kommer att hindra dig från att ta ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Detta kommer att rädda din familj från hälsoriskerna av begagnad rök, speciellt de som är närmast dig.

Istället för att betraktas som ett offer, tänk på att vilja sluta. Håll i tanken på alla de positiva effekterna som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta håller dig på rätt spår och motiveringen att sparka vanan omedelbart.

När du försöker motstå frestelsen av en cigarett, ta ut den här listan och läs den för att motivera dig själv.

TIPS! Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning.

Rökning är en farlig och ohälsosam aktivitet. Det finns många hälsorisker i samband med rökning, såsom hjärtattacker, lungcancer och emfysem. Du måste inse att begagnad rök är lika farlig, om inte mer farlig för människorna runt om dig, och du sätter din hälsa i fare också. Sätt de råd du har hittat här i praktiken, och du kanske kan sparka den dåliga vanan för alltid.

Du måste investera tid för att lära dig allt du kan om Array för att uppnå framgång. Börja denna process genom en större förståelse av förvärvad kunskap om ämnet för att lyckas. Tänk alltid på bra råd när du arbetar med.Source link