De bästa sätten du kan sluta röka


Det är lätt att vilja sluta röka, men det är betydligt svårare att faktiskt stanna. Artikeln nedan kommer att ge dig några viktiga uppgifter, för att göra dina avsikter att sluta, till en verklighet. Sätt rådet i praktiken i ditt eget liv för att inse en rökfri framtid.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en betydande skillnad under året.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma sig för att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparkar din rökning vana.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Varje person uppnår sina mål olika. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Det här är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.

Ersättningsbehandling

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad. Ibland kan lusten efter nikotin vara mer än du kan hantera. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

Du borde vara optimistisk under resten av ditt liv, för du har nu den kunskap du behöver för att sluta röka så att du kan leva ett längre och hälsosammare liv. Sätt informationen i denna artikel i praktiken för en hälsosammare, lyckligare du!Source link