De bästa sätten du kan sluta röka


Ingen tvekan är du medveten om hur beroendeframkallande nikotin kan vara. Detta gör att lärandet att leva utan cigaretter är en av de svåraste sakerna du någonsin kan försöka. Ge dig själv den bästa chansen att lyckas genom att lära dig allt du kan om att sluta.

Fortsätt försiktigt dag för dag när du arbetar för att sluta röka. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Tips! Sluta röka så fort du kan. Du bör aldrig försöka att bara sluta kall kalkon.

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett medel för att undvika cigaretter. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Innan du börjar något träningsprogram, bör du först kontakta din läkare.

Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka. Din läkare kan förmodligen också styra dig mot andra resurser, till exempel supportgrupper eller hotlines, som kan hjälpa dig att sluta för gott.

Nikotinuttag

TIPS! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå , sätt åtminstone av det till senare. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Överväga nikotinersättningsterapi. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Nikotintraver kan vid tiden vara överväldigande. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Det är viktigt att undvika att använda dessa om du fortfarande röker.

Många människor tycker om stöd från onlinebemöten och diskussionsforum. Det finns många webbplatser som ägnas åt att stödja dem som vill sluta röka. Du kan hitta externt stöd som är fördelaktigt för dina ansträngningar. Andra ex-rökare förstår dina utmaningar och de känslomässiga problem som ibland blir i vägen för att sluta röka.

Planera hur du kan hantera de stressiga tiderna. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när de känner sig stressade. Om du utvecklar en alternativ plan, kommer du dock bättre att kunna undvika att röka. Genom att ha en plan på plats, kommer du att kunna undvika uppmaningen att röka.

Tips! När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. De kan hjälpa dig med ditt val.

Använd "NOPE," a.k.a inte en puff någonsin, för din mantra. Övertyga dig inte om att rökning en cigarett inte kommer att skada dina bra lösningar; en kommer snart att bli två, och allt ditt hårda arbete kommer att vara för ingenting. Tänk på hur skadlig att bara en cigarett kan vara innan du ens ens har ett begär.

Sluta röka

När du slutar röka, kom ihåg att den första veckan alltid kommer vara den svåraste. När du slutar röka, sjunker nikotinhalterna i kroppen snabbt och leder till abstinenssymptom. När det är borta kommer dina känslor av begär att bero på psykologiska orsaker. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta, kan det vara lättare att ha denna kunskap bakom dig själv. Det är lättare att klara av det.

TIPS! Försök att träna eller gå med i ett gym för att hålla dig rökning och att bättre din hälsa. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stress.

Motståndskraften mot röken är väldigt tuff på grund av tobakens beroendeframkallande natur. Att ge upp cigaretter kan tyckas nästan omöjligt, både fysiskt och mentalt. Gör det lättare genom att ställa råd i ovannämnda artikel att använda i ditt dagliga liv. Med dessa tips och tricks, liksom din insats, kan du sluta röka.Source link