De bästa sätten du kan sluta röka


Många tror felaktigt att sluta röka innebär att man slänger cigaretterna och lita på viljestyrka ensam för att övervinna deras beroende. Medan dessa saker är en start i rätt riktning, kan de sluta vara extremt svåra och du vill inte sätta upp dig själv för misslyckande. Det finns många rökningstopphjälpmedel och tekniker som hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kanske cigaretter inte verkar som tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

TIPS! Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Fråga din läkare i förväg om att börja någon träningsrutin.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och styra nikotinbehov.

När du slutar röka, måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Till exempel, om dina triggers inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Få en annan distraktion då.

Älskade Ones

Hälsan hos dina nära och kära beror på att du slutar röka. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för. Att sluta röka kommer inte bara att förbättra din hälsa utan även din familj och vänner.

Om du vill sluta röka, kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste varumärket du känner. Båda som begränsar antalet cigaretter du röker och inte inhalerar medan du röker kan hjälpa dig att sluta. Detta kan vara ett litet steg mot att ge dem upp.

TIPS! Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Klipp tillbaka innan du avslutar. Det hjälper dig långsamt börja din resa för att sluta röka. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. Du kan också röka endast hälften av din cigarett varje gång du går för en rök som hjälper dig att skära tillbaka.

Förhoppningsvis har denna artikel gett dig några bra idéer om hur du kan lyckas sluta röka. Även om det inte är realistiskt att förvänta sig att du aldrig kommer att bli frestad att röka efter att du bestämt dig för att sluta, borde du lättare kunna sluta om du använder de tips du just läste.Source link