De bästa sätten du kan sluta röka


Behovet av att ge en nikotinberoende kan verkligen vara obekväma och besvärliga ibland. Du måste avbryta vad du gör för att gå ut och röka, och du känner dig konstig om du inte har dina favoritprodukter. Fortsätt läsa artikeln om du vill stoppa den här pinsamma vanan. Den här artikeln innehåller mycket råd om att hjälpa dig med många användbara idéer som hjälper dig att sluta röka.

Att skriva ner det kan påverka hela ditt tankesätt. Det kan också motivera att gå framåt, eventuellt sluta lite lättare.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det handlar om en stor chans att det här kommer att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller ens avsluta bara ett stort glas vatten innan du röker. Om du fortfarande väljer att röka, var det åtminstone lite längre att du kunde vara rökfri.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, prova några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar.

Tala med dig om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade.

TIPS! Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; det är en långsiktig process.

Sluta röka

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka på att sluta röka. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta är ett effektivt sätt att försäkra dig om att sluta röka.

Det första steget att sluta röka är att bara för att helt enkelt sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta vana. Försök bara sluta helt och börja inte göra det igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

TIPS! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller saker som du normalt associerar med att röka.

För att hålla dig motiverad, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade på ett stort sätt om din hälsa minskade avsevärt på grund av denna mycket farliga vana. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Dina bästa blir inte en statistik.

Lungkapacitet

TIPS! Rökning är en steg-för-steg-process som bör göras dag för dag. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett.

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Regelbunden fysisk träning kan också säkerställa att du avvärjer eventuell vikt under kontroll. Endorfiner övning producerar kommer också att öka dina nikotin cravings till viss del.

Även människor som har de bästa intentionerna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan hitta seger i en större triumf längs vägen.

Sluta röka

Starta en träningsrutin eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning.

När du försöker bryta rökningens vana, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, grönsaker, grönsaker och frukt. Att äta mat som är lågt i kalorier och hälsosam mat hjälper dig att sluta röka på många sätt. För en sak kan du äta frukt och grönsaker så att du kan göra något med din mun och händer medan du slutar röka. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också bidra till att minska eventuell viktökning efter att du slutat röka. Vitaminerna och näringsämnena minskar återkallningsperioden.

Om du har problem med att motstå uppmaningen att röka, behöver du ringa någon för deras stöd. Den tid du spenderar i samtal med dem på telefonen kommer att ge en fin distraktion så att ditt begär har tid att gå och det är också en bra motivator att veta att du har någon som du kan betro och lita på.

Skapa en verbal lista över de främsta anledningarna till att du bestämde dig för att sluta röka. När du känner din viljestyrka svagare, recitera orsakerna tills du erövrar begäret. Det här är ett bra sätt att fokusera på din uppmärksamhet från uttagning och positivitet.

TIPS! Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig ur nikotin.

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Låt alla veta att du har bestämt dig för att sluta. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en supportgrupp och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

Sluta röka

Tänk på vilka utmaningar du kommer att möta när du först slutar röka. De flesta som slutar röka, gör det efter några månader att försöka. Det kan vara väldigt frestande att få en snabb cigarett när du är trött eller trött. Se till att du förstår de saker som utlöser dina uppmaningar och frestelser.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggers som gör att du vill ha en cigarett. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor.

En av stegen för att sluta röka känns som om du är trött på att röka. De råd du just har läst hjälper dig att ge dig den information du behöver för att slutligen sparka denna vana för gott. Använd det du har läst här och håll dig motiverad för att nå ditt mål!

Många människor skulle vilja förstå Array, men de vet inte alltid hur de ska gå om det. Du har hittat den information du behöver för att komma igång, här i den här artikeln. Nu behöver du bara använda den här artikelns tips.Source link