De bästa sätten du kan sluta röka


Massor av människor vill sluta röka men är redan avskräckta innan de ens försöker. Med en positiv utsikt och de råd du får i denna artikel kan du avsluta med framgång. Applicera dessa tips till ditt eget liv, och snart kommer du se att sluta röka är inte så svårt som du en gång trodde.

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Avsluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte.

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

Vila är viktigt när du slutar röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till supportgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

TIPS! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett.

Försök snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Din kropp kommer att kräva mat när du slutar röka och en hälsosam kost kommer att hålla dig fokuserad på en hälsosam livsstil.

Nikotinutbyte

Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration. Dessutom kan cravings orsaka extremt obehag under dagen. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Studier visar att nikotingummi, pastiller eller fläckar kan öka människors framgång när de slutar. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

Tips! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem.

Du kanske vill undvika aktiviteter i samband med att röka när du bestämmer dig för att sluta. Om du är van att lysa upp medan du har din första kopp kaffe på morgonen, eller ha en rök medan du är ute på happy hour med vänner, ändra sedan rutinen. Att ha ditt kaffe på jobbet, eller undvika platser där rökare samlas, hjälper dig att undvika aktiviteter som brukar vara associerade med rökning.

Medan de flesta rökare, vad ska man sluta röka, misslyckas de flesta av dem. För att lyckas i dina försök att sluta måste du ha en solid plan och mycket motivation. Använda trick och tips i artikeln kan skapa en kampplan för dig själv, och framgång kan vara din.Source link