De bästa sätten du kan sluta röka


Dina älskade fortsätter att trycka på dig för att sluta. Din läkare har också uppmanat dig att sluta röka. Ditt försäkringsbolag kan till och med erbjuda dig rabatt för att sluta. Så varför rökning du fortfarande? Tiden är här, så fortsätt läsa för tips som hjälper dig att sluta röka.

När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Om du fortfarande bestämmer dig för att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre dag.

Tips! Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

För att förbättra din hälsa och förhindra att du tänker på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning. Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå varje dag. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.

10 minuter

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om du fortfarande känner uppmaningen, försök att hålla dig distraherande i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Undvik att du associerar med att röka när du försöker sluta. Ta inte del av specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka. Bli involverad i något annat under dessa tider, för att komma ihåg ditt önskemål om att röka.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett med hjälp av stalling taktik. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

Support Group

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Samla en stödgrupp av icke-rökning vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

Tips! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer.

För att behålla din viljestyrke, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp. Fyll din stilleståndstid med roliga, ljuvliga distraheringar – den senaste romanen, datumkvällen eller en kulturutflykt.

Skulle byte av varumärken hjälpa dig i ditt mål? Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste varumärket du känner. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Detta kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Avstå från att röka till varje pris för att maximera chansen att sluta effektivt. Du börjar din resa dagen då du säger nej till en cigarett. Sluta bara röka och börja aldrig igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara effektivt när tiden går.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process.

Ta ett träningspass. När du har slutat röka, börjar din lungkapacitet förbättra och du börjar börja träna lättare. Om du deltar i frekvent fysisk aktivitet kommer du också att vara mindre benägna att gå ner i vikt. Den naturliga endorfiner övningen producerar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Om du inte lyckas med ditt första försök, var inte avskräckt. Massor av människor som slutade sluta röka misslyckades första gången de försökte. Titta tillbaka och ta reda på vad som gick fel för att lära av dina misstag när du försöker igen. Nästa gång du står inför en liknande situation kan du vara redo att lyckas.

Inse att att sluta röka är något positivt i ditt liv, snarare än något negativt. Om du anser att du slutar optimistiskt har du bättre chans att fortsätta fokusera på ditt mål och uppnå det snabbare. Försök att förstå hur mycket bättre ditt liv kommer att vara, i så många olika dimensioner, utan cigaretter. Du kommer att vara motiverad och vara mer sannolikt att lyckas.

TIPS! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

Du har nu all information du behöver för att komma igång med att säga farväl att röka för alltid. Din livskvalitet kommer att förbättras omedelbart när du inte längre röker. Använd alla de pengar du kommer att spara genom att inte köpa cigaretter och göra något trevligt för dig själv eller någon du älskar som stödjer dig genom försök och triumfer i slutprocessen!Source link