De bästa sätten du kan sluta röka


Många tänker sluta är mestadels en fråga om att bli av med cigaretterna och förlitar sig på ren beslutsamhet att sluta. Medan dessa saker kan hjälpa dig att sluta, behöver det inte vara så svårt. Det finns många metoder och saker som hjälper dig att sluta röka.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Även om du slutligen släpar kan förseningar fortfarande minska antalet cigaretter du har på en dag.

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka risken att du faktiskt slutar. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din tur kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

TIPS! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Försök inte gå kallt kalkon.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många individer har slutat röka med hjälp av en hypnotisör. Den professionella kan ge dig en djup trance och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar från denna trance, kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Se till att du får mycket vila om du försöker sluta röka. För de flesta kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

Din primära vårdläkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

Tips! Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Berätta för dig själv om att vänta fem eller tio minuter när du känner dig villig att röka.

Secondhand rök kan leda till många stora hälsokomplikationer. Genom att sluta minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och alla runt dig hälsosammare.

Om du röker inuti ditt vardagsrum, var noga med att städa ditt hem grundligt när du slutar. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att göra ditt hem luktigt och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Planera hur du kan hantera de stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare brukar röka när det händer något stressigt. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om plan A inte fungerar.

Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Din läkare kan också ge information om supportgrupper, hotlines eller andra resurser som kan förbättra dina chanser att sluta framgångsrikt.

Tips! För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försök att äta grönsaker och frukter istället för godis. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökuppehåll, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som följd av rökning. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. För att inte bli ett nummer!

Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada dig, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete, och det är verkligen inte värt det i det långa loppet. Håll dina mål och motivation i åtanke så att "bara en" kan göra mycket skada.

De första 7 dagarna med att sluta röka är det svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När din kropp kasta nikotin, kommer du att kräva känslomässigt istället för fysiskt. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta igenom, kommer det att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

Få hjälp från andra. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Enkla diskussioner med andra personer som går igenom de saker du går igenom hjälper dig att stoppa denna oönskade vana.

Tips! Det kan vara till hjälp att byta cigarettmärken när du funderar på att sluta röka. Genom att byta till ett varumärke som du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare.

När du slutat röka, börjar din lungkapacitet att förbättras och du börjar börja träna lättare. Regelbunden övning kommer också att bidra till att avvärja en del av den sannolika viktökningen. De endorfiner som släpps under träning kan uppfylla dina nikotinbehov till ett träningspass hjälper dig att hålla kanten av medan du drar ut från nikotin.

Ta bort alla askfiskar och tändare du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och rengör din hus för att avlägsna lukten av rök. Med detta kan du se till att du röker från att utlösa ditt begär efter en cigarett.

Ovanstående råd bör ge dig en bättre bild av de alternativ som är tillgängliga för dig. Du kommer att möta frestelse och begär längs vägen, men den kunskap du har nu gör det möjligt för dig att bara säga nej!

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Fortsätt fokusera på de positiva sätten ditt liv kommer att förändras när du befriar dig från cigaretter. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Om biverkningarna av rökning inte räcker för att motivera dig, tänk på de många olika fördelarna.

Är du redo att ta itu med ämnet Array? Du kan börja nu om du vill, allt du behöver göra är att använda den information du lärde dig. Fortsätt din inlärningsprocess utifrån denna solida och grundläggande information. Du borde ha all den kunskap du behöver.Source link