De bästa sätten du kan sluta röka


De flesta som röker vill verkligen sluta, men känner sig överväldigade av svårigheten av den och deras brist på viljestyrka. Det bevisade rådet i den här artikeln får du ta de första stegen för att vara rökfri.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag i taget. Avsluta kan vara en process. Bara gå igenom det en dag i taget, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

Var lätt när du slutade röka. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, vilket gör att du kan sluta för gott.

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att försöka fördröja dig först. Bargain med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att komma igenom en dag snarare än för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med ditt engagemang att sluta.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, inklusive vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Nikotinutbyte

Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Träning är också en bra stressavlastare. Om du har ledt en stillasittande livsstil, börja långsamt, som att gå lugnt och gå varje par dagar och bygga upp därifrån. Innan du börjar något träningsprogram, bör du först kontakta din läkare.

TIPS! Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter, och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Ta inte del av specifika beteenden som kan öka din önskan att röka.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyten. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel och bli frustrerad eller irritabel. De konstanta begären kan vara överväldigande. Nikotinutbytesbehandling hjälper till med dessa känslor. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Om du tenderar att röka medan du kör eller dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någonting för att tänka på distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Det första steget i ett program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå på att göra det. människor som slutar göra det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att tänka på de skäl du ville sluta börja med.

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Att bara prata med människor som går igenom samma sak kommer att hjälpa till att sporra dig att sparka vanan.

TIPS! Taper ner din rökning. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka.

Om du till exempel går en hel vecka utan rökning, behandla dig själv en film. Efter en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningarna för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. Genom att sluta röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människorna runt dig. Avsluta kommer att göra dig och alla omkring dig älska friskare.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och de hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Det absolut bästa sättet att sluta är att ha ett starkt stöd för dig. Detta kommer att hjälpa dig att öka dina chanser att lyckas sluta röka.

För att undvika påminnelse om rökens lukt, rengör ditt hus noggrant när du bestämmer dig för att sluta. Shampoo din klädsel och mattor, tvättar dina gardiner och draperier och tvättar dina väggar. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

Tips! Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer eller platser som kan fresta du att röka Om du alltid har en drink i en hand och en cigarett i den andra, är det dags att skaka upp din rutin lite.

Det är lätt att berätta för sig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete, vilket raderar allt ditt hårda arbete. Kom ihåg att även en cigarett kan starta om fel väg.

När du tänker på att sluta cigaretter, tänk på det som en tjänst gör du själv istället för ett offer du gör. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och hur misslyckande att sluta kommer att påverka din hälsa på lång sikt. Detta kommer att hålla dig motiverad och slutar tycka omedelbart viktigt.

Beslutet att sluta röka kan vara en mycket svår sak att göra. Detta behöver emellertid inte vara ouppnåeligt. Det är självklart en process som kräver tid, uthållighet och engagemang. Det kan också hjälpa till att använda din kunskap, liksom några bra tips, för att komma igång. Med hjälp av råd från den artikel du just har läst kommer du på vägen till att bli rökfri.

Gör inga undantag för din nya, rökfria regel. Medan det kan tyckas bra att röka en tillfällig cigarett, kan bara en enda puffa ångra allt ditt hårda arbete helt. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" kan göra mycket skada.

Många söker efter information om Array, men de flesta hittar inte den bästa informationen. Du har hittat den information du behöver för att komma igång, här i den här artikeln. Bara sätta allt detta råd till god användning.Source link