De bästa sätten du kan sluta röka


Din familj skulle vara väldigt nöjd om du skulle sluta röka. Din läkare uppmanar dig att göra detsamma. Även ditt försäkringsbolag är villigt att ge dig en rabatt om du slutar. Varför har du inte slutat röka än? Det är dags att spänna ner och göra det, så läs vidare för tips som hjälper dig att uppnå ditt mål.

Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. När du är om människor som går igenom samma saker som du är, kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningar som är förknippade med att sluta. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. Kontakta lokala samhällsorganisationer som samhällskollegor, fritidscenter och religiösa organisationer att fråga om stödgrupper för ex-rökare.

TIPS! Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra något, oavsett om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Även om du tar den cigaretten kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen med en.

Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Dessutom är det lätt att bjuda på frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. Syfte för åtta fasta sömn varje natt kan hjälpa dig att behålla ditt fokus samtidigt som du kan behålla dina begär.

TIPS! Förtjänar med hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa någon viktökning från att sluta röka. En förnuftig diet hjälper till att förhindra eventuell viktökning du annars skulle kunna uppleva. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesstämning genom hälsosam kost.

Det första steget att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Det bästa sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Stanna bara och låt dig inte börja igen. Medan den här metoden kan verka lite svår. Med tiden är det den mest effektiva metoden.

Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noggrant när du slutar. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör dina gardiner och gardiner genom tvätten. På detta sätt kommer ditt nya luktande hus inte påminna dig om att röka.

Innan du ställer in ett slutdatum eller på annat sätt planerar din avslutande process måste du vara förpliktigad att lyckas. Om du inte antar en positiv, optimistisk syn och en vilja att uthärda, kommer du att ha svårt att döma din vana.

Säg bara "nej" till cigaretter och rökfri tobak. Övertyga dig inte om att rökning en cigarett inte kommer att skada dina bra lösningar; Man kommer snart att bli två, och allt ditt hårda arbete kommer att bli för ingenting. Fatta risken att röka en enda cigarett i perspektiv innan du faktiskt måste ta itu med den situationen.

Besluta inte att sluta "någon dag." Gör det idag. Om du verkligen är redo, sätt inte ett slutdatum många veckor från nu. Sluta idag eller till och med imorgon. Om du slutar nu kommer dina chanser att få en allvarlig eller dödlig sjukdom, på grund av rökning, att minskas betydligt. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

Denna artikel har gett dig allt du behöver för att sluta röka för livet. Att skicka nikotinvanan kommer att förbättra kvaliteten på hela ditt liv. Använd de pengar du sparar för att behandla dig själv och din familj till något speciellt.Source link