De bästa tipsen att sluta röka och få din hälsa tillbaka


De flesta rökare skulle vilja sluta men känna sig överväldigade av svårigheten av den och deras brist på viljestyrka. Tips och tekniker från följande artikel hjälper dig att ta det viktiga första steget till ett rökfritt liv.

När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska ditt totala antal för dagen med en.

TIPS! Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Detta kan vara det extra tryck som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökningstopp.

Ta saker dag för dag. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

TIPS! Låt din familj och vänner in i hemligheten att du vill sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

Koncentrera på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Förvänta sluta att få dig att kräva mat, så ha gott om hälsosam mat redo.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar, när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och stress av uttag.

TIPS! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt.

Att besluta att sluta röka kan vara mycket svårt, men det är ett ultimat givande beslut som du aldrig kommer att ångra. Att sluta röka är dock inte omöjligt. Du behöver lägga in tiden, ha tålamod och utöva lite viljestyrka. Ju mer kunniga du är desto bättre utrustade kommer du att vara att uppnå ditt mål. Ta det du har lärt dig i den här artikeln, och du kan gå bra för att nå en rökfri livsstil snart.