De flesta förslag som hjälper dig att sluta röka idag!


De flesta som röker vill verkligen sluta, men anser att det är svårt att nästan omöjligt att göra det och att de helt enkelt är oförmögna. Följande gratis råd kan hjälpa dig att göra en realistisk men effektiv plan för att ge upp nikotin för gott.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Överväldiga inte dig själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; Sluta bara för idag. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. När du är engagerad i kortvarigt slut, kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

TIPS! Sluta röka gradvis. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas.

Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från att röka. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Kontrollera med din läkare innan du faktiskt börjar några omfattande träningsrutiner.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Om du vill hålla sig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.Source link