Den hälsosamma världen väntar på dig efter att du har slutat Tobacco


För de flesta rökare är sluta det svårasta de någonsin kommer att göra i sina liv. Det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Gör lite forskning för att försöka hitta en metod som kommer att fungera för dig. Ge tipsen nedan ett försök, du kanske bara finner att det är lättare att ge upp att röka är lättare än du någonsin trodde möjligt.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

TIPS! Sluta röka dagligen. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du vaknar kanske cigaretter inte verkar som tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från att röka. Träning kan hjälpa till att underlätta stress. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Innan du börjar en övningsplan, diskutera det här med din läkare.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Dessutom är det lätt att buka för frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. Åtta timmars sömn varje natt gör att du kan förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig i bättre kontroll över otäcka begär.

10 minuter

När drömen att röka blir överväldigande, försök använda en fördröjning taktik. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.

TIPS! Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett.

Prata med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. Din läkare är också den enda som kan skriva en recept för en nikotinersättningsmedicinering.

Att ge upp cigaretter är inte lätt, och det finns inget magiskt botemedel-allt. Naturligtvis är det inte omöjligt att sluta. Framgång kan hittas genom att hitta rätt tips och tekniker som de du har läst här, tillsammans med bra motivation och ett bra supportsystem. Prova dem och du kan bli glatt överraskad.Source link