Den sunda världen väntar på dig efter att du avslutat tobak


Det finns många påtryckningar i dagens värld som kan påverka din förmåga att sluta röka. Men du behöver inte fortsätta att gå igenom denna onda cykel av stress, tryck och rökning. Läs vidare om några tips som hjälper dig att sluta röka permanent.

Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

TIPS! Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att vara upptagen och undvika cigaretter.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. När du är engagerad i kortvarigt slut, kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Övningsplan

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller anmäl dig ett gym. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Innan du börjar en övningsplan, diskutera det här med din läkare.

Tips! Använd fördröjningstaktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gå.

Berätta för dina släktingar att du är sluta, så att de kan ge stöd. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är avgörande.

Secondhand Smoke

Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. När du slutar sänker du exponeringen för secondhand rök. Inte bara blir du friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att bli friskare.

TIPS! Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel.

Om du kan tänka positivt och motiveras, kommer de att fungera till din fördel för att hjälpa dig att sluta röka. Visualisera de förbättringar du kommer att uppleva i din livskvalitet när du är en icke-rökare. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. Trots att när folk känner till de dåliga sakerna om att röka kan de bli rädda nog att sluta. Att gå över positiva förändringar kan också hjälpa.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Avsluta omedelbart kommer att ge bästa möjliga chans till optimal hälsa i framtiden. Bara gör det, sluta röka kall kalkon och börja aldrig igen. Denna teknik kan vara tuff, men fördelarna är extraordinära. På lång sikt är metoden den framgångsrika.

Försök ge dig själv belöningar när du når viktiga milstolpar. Planera ut dessa belöningar i god tid. Skriv en lista med gåvor för att ge dig själv för att nå varje milstolpe. Skriv in denna belöningslista där det ofta kommer att få ögat. Det kan bara vara det som motiverar dig när du känner frestelse.

TIPS! Försök inte göra det själv. Få lite stöd från dina nära och kära.

Efter det du har lärt dig, borde du vara mer självsäker och kunna sluta röka för gott. Du vill också hjälpa till att främja de åtgärder som krävs för att sluta röka för alla som kan dra nytta av denna typ av kunskap, så gör det du och alla kan vinna.Source link