Den sunda världen väntar på dig efter att du avslutat tobak


Det finns många fördelar som kan uppstå genom att sluta röka. Kom ihåg dessa fördelar när du tillämpar användbara tips som dessa. Granska dessa tips och sätta dem i praktiken för att ge dig själv det bästa du behöver för att göra dig till en permanent icke-rökare.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan att distrahera dig från lust att röka En bra träning underlättar också mycket stress från din dag. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning. Alltid gå till din läkare innan du börjar träna.

TIPS! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Förhandla med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

Tala med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. Dessutom, om läkaren anser att det är i ditt bästa intresse, kan de ordinera mediciner som hjälper dig i ditt arbete.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Detta är en metod som underlättar dig för att sluta röka.

TIPS! När du känner att du behöver röka, prova fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv att du kommer att vänta 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den perioden.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du slutar röka. Fortsätt fokusera på de positiva sätten ditt liv kommer att förändras när du befriar dig från cigaretter. Tänk på allt som kommer att förbättra, från din hud, till ditt hår, till din andedräkt, till lukten av din bil. De negativa effekterna av rökning kan leda till att vissa slutar, men också använda positiva fördelar för motivation.

Börja med att minska på din rökning. Det hjälper dig långsamt börja din resa för att sluta röka. Du bör försöka vänta en timme på morgonen innan du röker. Kanske röker bara en halv cigarett istället för en hel.

Belöna dig själv för att uppnå en milstolpe och planera varje belöning i förväg. Ta dig tid att göra en lista över de belöningar som du verkligen vill ha. Låt dig själv lova att du får en av dessa belöningar efter en vecka har gått, och sedan igen efter en månad har gått. Lägg den listan i en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. Det kan ge inspiration och motivation under svåra tider.

TIPS! Gör en studie av vad som triggar din rökning och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Om du till exempel röker under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka.

Tänk på de troliga följderna av en stor nedgång i din hälsa som orsakas av rökning. Hur påverkas dina nära och kära vänner? Det finns statistik som säger att så många som en av fem amerikanska dödsfall är relaterade till rökning. Bli inte ett nummer!

Att bli av med saker som påminner dig om att röka kan hjälpa dig att sluta. Bli av med askar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Du bör också tvätta dina kläder och djup rengöra dina möbler och mattor för att ta bort eventuell återstående lukt av rök. Detta kommer att förhindra att dina begär efter cigaretter kan komma från lukten av dessa föremål.

Det är mycket lätt att använda rökning som en slags kryck under stressiga situationer. Om du är en person som gör det här, hitta en ny teknik för att hantera vardagliga stressnivåer. Tänk på yoga, meditation eller ens njuter av en promenad utomhus. Någon av dessa aktiviteter kan hjälpa dig att slappna av, lätta din kropp och sinne bort från att känna dig stressad.

Tips! Försök inte göra det själv. Samla en stödgrupp av icke-rökning vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar.

Du är utan tvekan redan medveten om de många hälsofördelarna med att inte röka. Beroendet mot cigaretter är kraftfullt, och kunskapen är kanske inte tillräcklig för att sätta dig på rätt spår. Applicera denna information när du behöver slå ett begär eller motivera dig själv för att hålla dig på kursen. Snart ser du en stor förbättring i ditt liv när du inte längre röker.Source link