Det är dags att sluta röka idag! Börja med dessa tips


Nästan alla som röker inser att de borde sluta. Har du någonsin hört ett röktal om hur lyckligt de är att de bestämde sig för att börja röka? En ex-rökare vet vad hårt arbete det är att sluta, medan en icke-rökare inte har någon aning. Fortsätt läsa för bra tips från några som har tackat deras missbruk med framgång.

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Supportgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga runt.

Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Det kan också vara en bra stressavlastare. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare tankegång.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av rökavbrott. Få hjälp av dina vänner och familj. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är, hjälper du dig att luta dig mot varandra och slutligen sluta vana.

Tips! Hitta en bra supportgrupp för att hjälpa dig sluta röka. När du är omkring människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningar som är förknippade med att sluta.

Om du vill undvika starka begär och känslor av tillbakadragande, se om du kan komma med hälsosamma metoder för att hantera stress. Du kan försöka gå till gymmet under ett begär eller starta en ny hobby. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Älskade Ones

Vilken inverkan har din rökning på hälsan hos dina nära och kära? Secondhand rök kan orsaka cancer och andra stora hälsokomplikationer. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

Att hålla en positiv attityd kan vara den extra motivationen att sluta röka. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! De negativa effekterna av rökning kan leda till att vissa slutar, men använder också positiva fördelar för motivation.

Titta på stopp som ett ändamålsenligt val. I stället för att ange en tidsfrist som du kan fortsätta trycka, sluta idag. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Denna strategi är kanske inte den enklaste metoden att sluta. På lång sikt uppväger hälsan och de fysiska fördelarna det ursprungliga obehaget.

De som inte röker finner det omöjligt att föreställa sig varför rökare någonsin vill fortsätta. De förstår inte varför vanan är så fruktansvärt svår att sluta. Den här artikeln innehåller dock gemensamma tips och förslag från tidigare rökare. Dessa tips kommer från människor som förstår vad du går igenom eftersom de har kämpat med att sluta med. Detta råd kan tillämpas på din unika situation för att hjälpa dig att få frihet från ditt kemiska beroende.

TIPS! Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du konstatera att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

]Source link