Det är dags att sluta röka idag! Börja med dessa tips


Det finns så många människor som vill bli av med sina hemska rökvanor. Rökning är inte hälsosam för någon, och kommer bara att skada dina lungor under lång tid. Så titta igenom den här guiden och hitta de saker du kan göra för att sluta röka för gott.

Var lätt när du slutar röka. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och kommer att göra det lättare att sluta röka.

Tips! Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

Se till att du tar processen en dag då. Att ge upp nikotin är en långsam process. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nutiden, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

Älskade Ones

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att sluta röka är inte lätt, så du bör få hjälp av dina nära och kära att hjälpa dig genom processen.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, försök några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig igenom de värsta tiderna.

Förbättra din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backup plan för när cravingsna sparar eller trycket lägger till. Du kan överväga att betala gymmet ett besök eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby.

Innan du avslutar ett datum eller på annat sätt planerar din avslutande process måste du vara förpliktigad att lyckas. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt. För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

Du kommer bli bättre att sluta varje gång du gör det. Fråga någon tidigare rökare du vet han eller hon lyckades inte lyckas efter bara ett försök. Sluta röka och planera att undvika cigaretter så länge som möjligt innan du tänder tillbaka. Om du ska glida upp och tända, kom genast tillbaka på rätt spår och sätt in ett nytt slutdatum. När du går, fortsätt lära och sluta sluta varje gång. Så småningom kommer en av dina ansträngningar att bli permanenta.

Gör valet att inte röka alls. Du kan förmodligen övertyga dig själv en rök kommer inte att skada dina framsteg, men sanningen är det verkligen kommer att göra. Tänk på hur skadligt att bara en cigarett kan vara innan du ens ens har begäret.

Varje gång du träffar ett landmärke i din behandling för att sluta röka, belöna dig själv. Kom upp med en givande belöning för varje bestämd mängd dagar, veckor eller månader du går utan att röka.

Sluta röka detta ögonblick. Ett framtida datum kommer att vara alltför frestande att skjuta upp och släcka, så det är bäst att bestämma att det idag är dagen du kommer att sluta. Det har varit vetenskapligt bevisat att din kropp kommer att läka sig själv över tiden, vilket minskar risken för sjukdomar i samband med rökning. Detta hindrar dig också från att skada andra med begagnad rök, särskilt de som är närmast dig.

Sluta röka

När du försöker sluta röka, håll dig positiv. Det finns tillfällen då den bästa planen inte kommer att fungera. Identifiera var du gick fel så att du kan lära dig från det ögonblicket till nästa gång. Du kan segra i ditt nästa försök att sluta röka.

TIPS! Planera hur du kan hantera de stressiga tiderna. Många rökare har vana att lysa upp som svar på stress.

Du kan ersätta din rökning vana med motion. Du får ett endorphin boost som kommer att hålla dig från att oroa dig så mycket om cigaretter. Övning är också fördelaktig på annat sätt; det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i våg som människor som slutade uppleva ibland.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta smoing. Ibland är känslomässiga skäl relaterade till varför människor röker. Om du kan ta itu med det underliggande problemet blir det lättare att sluta röka. Om det här låter som något du vill försöka kan du prata med din allmänläkare som kan rikta dig till rätt person.

Sluta röka

TIPS! Oavsett aktiviteter och platser som är närmast förknippade med rökning i ditt förflutna, undvik dem. Om du är van vid rökning medan du dricker kaffe på morgonen eller under din gratulationstid, tänk på att ändra din rutin.

När du bestämmer dig för att sluta röka är det viktigt att du är fast besluten att aldrig ge upp. De flesta som slutar röka för gott har gjort flera försök tidigare innan de slutligen lyckades. Varje gång du gör ett dåligt val, lära av det och fortsätt.

Förhoppningsvis har den här artikeln gett dig några bra idéer om hur du slutar röka och hålla cigaretter ur bilden för gott. Kom ihåg att vara stark när du arbetar för att sluta röka. Motivera dig själv med tankar om dina nära och kära och hur viktigt det är för dig att leva ett hälsosamt långt liv. Använd ovanstående tips för att hjälpa dig att uppnå det mycket värdiga målet att sluta röka.