Det är dags att sluta röka idag! Börja med dessa tips


Även om du är mycket väl bekant med de faror som cigarettrökning kan ge, är det fortfarande svårt att slå missbruk. Om du vill sluta röka, kanske du bara behöver en knuff i rätt riktning. Följande tips hjälper dig att lättare sluta röka.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Denna metod för att sluta har en felprocent på 5 procent. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har hittat framgångsrik takt med professionella hypnotisörer. Den professionella kan sätta dig i en djup trance och sedan ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar från denna trance kan du upptäcka att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

TIPS! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du låter folk veta dina planer, kommer de att motivera dig att vara engagerad. Detta kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina egna sätt att få saker gjort. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som passar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder kommer att uppnå detta.

Prata med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser för att sluta röka som du inte visste existerade.

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett.

Till exempel, om du går en hel vecka utan rök, gå ut på bio. När du har passerat den månaden långa milstolpe, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka längre.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ är att träna, hålla journal eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har lite ledig tid, distrahera dig med vänner, chatta med en vän, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Sluta röka

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen.

De flesta människor slutar inte med framgång misslyckas första gången de försöker. När du slutar röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du återkommer anger du ett annat datum för att avsluta. Varje gång du slutar röka och ha ett återfall, se till att förlänga perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka.

Att eliminera en rökvanor helt kan ofta vara en svår uppgift, men med lite råd kan den uppgiften bli lite lättare. Lär dig av de tips som presenterats här och du kommer att vara ett steg närmare ditt mål att sluta. Använd dessa riktlinjer för att säkerställa ett långt och hälsosamt liv med dina nära och kära.

Att lära dig mer om Array kan gynna dig oerhört. Förhoppningsvis gav den här artikeln en bra start på den information du behöver. Håll reda på mer för att behålla en skarp kant.Source link