Det är dags att sluta röka idag! Börja med dessa tips


Det finns många påtryckningar i dagens värld som kan påverka din förmåga att sluta röka. Lyckligtvis kan följande råd hjälpa dig att motstå dessa tryck och slutligen sparka röken vana.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och göra det lättare att sluta röka.

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters och människor som har slutat ett tag.

När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. Din läkare kan också styra dig för att stödja grupper, program och andra resurser som hjälper dig.

TIPS! Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Att förvärva tjänster av en licensierad hypnotisör har visat sig vara effektiv för många andra.

För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. Du kommer naturligtvis att begära vissa livsmedel under rökning, så gör dig redo och ha hälsosamma alternativ till hands.

Se till att du är helt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

Gör din familj och dina vänner medvetna om din avsikt att sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats.

TIPS! För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket när du skapar en källa till riktning.

Rengör ditt hem, din bil och din garderob för att bli av med lukten av rök. Tvätta dina väggar, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädseln. Lukten kommer att vara uppfriskande och inte påminna dig om cigaretter när du går runt ditt hem. Håll cigaretter ur dig själv genom att eliminera luktarna.

Ställ bara "nej" på cigaretter och rökfri tobak. Även om du kan bli frestad att röka under stressperioder, låt inte de uppmanas att ångra ditt hårda arbete. Kom ihåg att ha "bara en" kan förvärra dina begär och få dig på fel väg.

Kom ihåg att när du vill sluta röka är den första veckan sannolikt det svåraste. Under de första 48 timmarna efter att du slutat börjar din kropp att gå in i detox eftersom all nikotin lämnar ditt system. När din kropp skyller nikotin kommer den svåra delen att vara psykisk missbruk. Psykologiska cravings kan vara svåra att motstå, men du kommer inte att drabbas av fysisk avstängning.

TIPS! Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Efter den information du just har läst borde du ha större självförtroende för att du äntligen kan bryta din rökning vana. Nu har du denna nyfunna kunskap, var noga med att låta dina medrökare komma in på hemligheterna om hur man slutar.Source link