Det är dags att sluta röka idag! Börja med dessa tips


Det är vetenskapligt bevisat att cigaretter innehåller nikotin och att nikotin är beroendeframkallande. Att försöka hålla sig borta från cigaretter kan därför vara mycket svårt för en rökare. Ju mer du vet om att sluta, desto lättare blir det för dig att sluta sluta röka.

När du slutar röka, informera din familj och dina vänner om dina avsikter. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Det kommer att ge dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

TIPS! Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du vill sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att vara engagerad.

Sluta röka dagligen. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med åtagandet att sluta.

10 Minuter

Om du är överväldigad av trang att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om du fortfarande vill ha en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den slutligen fungerar.

TIPS! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta.

Du kommer att bli bättre att sluta varje gång du gör det. Mycket få rökare lyckas sluta första gången de försöker. När du slutar röka, försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett, ange ett annat datum för att sluta. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa. Så småningom får du det bra, och du kommer att sluta och inte gå tillbaka.

Kom på ett sätt att behålla din motivation genom att hålla det i åtanke och i sikte hela tiden. Du kan lägga motivationsmeddelanden på ditt kontor, eller ha ett smycke som representerar dina mål. Men du bestämmer dig för att göra detta, det kommer att bidra till att hålla en visuell påminnelse om ditt engagemang att sluta, motivera dig i gripen av frestelsen.

När du försöker bryta din rökning vana, se till att undvika eventuella situationer som kan eventuellt få dig att röka. Om du alltid har haft cigaretter under din happy hour eller med ditt kaffe, försök ändra denna typ av rutin.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, bör du överväga nikotinersättningsterapi. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

Det är svårt att sluta eftersom nikotin är så beroendeframkallande. Att ge upp cigaretter kan tyckas nästan omöjligt, både fysiskt och mentalt. Genom att använda några tips och tricks i den här artikeln kan du kanske lätta din kamp. Med tanke på rätt information och nödvändig bestämning är det möjligt att sluta röka!Source link