Det är dags att sluta röka idag! Börja med dessa tips


Med dagens kultur är det svårt att räkna ut hur man slutar röka, eftersom det ofta är mycket tryck och inflytande som kan göra att du vill fortsätta röka. Du kan bryta ditt band med cigaretter, så läs vidare och ta reda på hur!

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Du kan hitta grupper för stöd i lokala kyrkor, fritidscentra eller samhällskollegor.

Tips! Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka att stanna hos dig.

Se till att du tar processen en dag då. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Tänk inte för långt framåt i tiden. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Det är meningen med att göra en personlig lista.

TIPS! Ta varje dag en i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process.

Ta saker dag för dag. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. Kom ihåg att du kan ställa dig själv långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter. Övning är ett bra sätt att lindra stress. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan med en gång och gå. Innan du börjar en träningsplan, diskutera det här med din läkare.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och kontrollera nikotinbehov.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta begäret är borta.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka på egen hand. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag. Förutom att informera dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om supportgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Se till att du äter bra. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Du kommer naturligtvis att begära vissa livsmedel under rökning, så gör dig redo och ha hälsosamma alternativ till hands.

Support Group

TIPS! Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få hjälp du måste vara framgångsrik. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka.

Gör inte det själv. Samla en stödgrupp av icke-rökning vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Tala om ditt problem och prata om några av de saker du vill ändra.

Berätta för alla du känner till de stora nyheterna – du slutar! De är ditt supportsystem, och finns där för att påminna dig om att hålla dig beslutsam i dina försök att sluta röka. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Ett sådant system kan starkt öka dina chansar för framgång.

Efter att ha lärt dig mer om ämnet borde du nu känna mycket mer självsäkerhet i din förmåga att sparka din rökning vana för gott. Se till att du också sprider din nyfunna kunskap till andra rökare, som vill sluta, så att de också kan bli framgångsrika.Source link