Det är dags att sluta röka idag! Börja med dessa tips


Med stressen i vårt dagliga liv kan det vara svårt att ta reda på de bästa teknikerna för att sluta röka. Du behöver inte fortsätta röka. Läs den här artikeln för några bra tips.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, prova hypnos. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Varje person gör saker på egen väg. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Att skapa denna personliga lista gör just det.

10 minuter

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

Tips! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. När du litar på dem runt omkring dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. Fråga också din läkare om en lista över stödgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, viktökning som ofta är förknippad med rökningstopp. Foder dina begär med bara de hälsosammaste matarna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha något ämne som det brukar bli regelbundet.

TIPS! Sluta röka dagligen. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det avgörande att du är dedikerad att se den genom. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. Du kan förbli engagerad genom att tänka på alla orsaker som du ville sluta i första hand.

För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. Under din fritid läser du böcker eller tar tid att prata med vänner. Allt som håller dig upptagen hjälper dig att hålla dig borta från att röka.

Försök att inte röka så mycket. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka. När du vaknar upp varje morgon, försök att vara uppe i minst en timme innan du tänder upp dagens första cigarett. Dessutom kan du röka mindre genom att bara röka en halv cigarett varje gång du röker.

Fri livsstil

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att sluta röka. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil. Avsluta och låt inte dig själv röka igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har visat sig vara mycket effektivt, på lång sikt.

Stopp beroende på en cigarett som hjälper dig att klara av stress, men det kan vara en lång tid vana. Om det är sant, hitta en annan avslappningsteknik när du är stressad. Tänk på yoga, meditation eller ens njuter av en promenad utomhus. Någon av dessa aktiviteter kan hjälpa dig att slappna av, lätta din kropp och sinne bort från att känna dig stressad.

Tips! Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök äta frukt och grönsaker. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat.

Har du nu förtroende och know-how för att bryta din vana och vara rökfri? Du kan berätta för dessa tips till andra så att de också kan sparka rökning vana.Source link