Det bästa rådet för dem som vill sluta röka


Många människor inser att rökning inte är bra, men de fortsätter att göra det. Avsluta är möjligt, men det är utmanande. Ofta återvänder folk till rökning istället för att lägga in arbetet för att övervinna deras missbruk. Om du vill vinka farligt med cigaretter för alltid, så är det här gå till artikeln.

För att öka dina chanser att bli framgångsrika i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kanske till och med sluta med att du kan vara fokuserad.

TIPS! Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Detta kan hjälpa dig att trivas genom att associera med personer som har gått igenom samma problem. Du kan hitta grupper för stöd i lokala kyrkor, fritidscentra eller samhällskollegier.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Skapa din egen lista gör det här.

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner uppmaningen att röka. Det är möjligt att när fem till tio minuter rullar runt, kommer dröjan att ha gått. Om de 10 minuter inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

Sluta röka

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara frisk, äta hälsosam mat istället för skräp.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. [19659000] TIPS! Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Träning kommer att göra din stress försvunnen.

Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinuttag, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet. En hel del begär är ganska överväldigande. Överväg nikotinersättningsterapi. Du får dubbelt så mycket chans att sluta röka om du använder tillförlitliga nikotinplåster, pastiller eller tuggummi. Använd dock inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Älskade Ones

En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra din familjs hälsa. Långt från att vara ofarlig, är användbar rök känd för att orsaka cancer och kan leda till andra allvarliga medicinska tillstånd. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Att sluta kommer inte bara att förbättra din egen hälsa, men det kan också hjälpa dina nära och kära att bli friskare.

TIPS! När du har en rökning, försök försökstaktiken. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden.

Du borde nu veta att sluta röka handlar om din självtillämpning. Det viktiga är att göra en plan som hjälper dig att hålla dig stark. Plötsligt kommer du att inse att följande råd har hjälpt dig att sluta röka för gott.Source link