Det bästa rådet för dem som vill sluta röka


Vid den här tiden är alla väl medvetna om de hälsorisker som rökning innebär, men det kan fortfarande vara mycket svårt att sluta vana. Om du har försökt att sluta röka, kanske du behöver lite tryck för att komma igång. Läs vidare för att hitta bra tips för att hjälpa dig att sluta bra.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du slutar ge dig i alla fall, var det åtminstone lite längre att du kunde vara rökfri.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bäst att väga dig själv. Dessa kommer att hjälpa dig genom de initiala tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Detta kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Älskade Ones

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Det är inte lätt att sluta röka, och du bör vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

Du behöver inte gå igenom det här ensam. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. Att gå med i en supportgrupp kommer också att öka dina chanser att lyckas. Bara prata med andra som är på samma resa som du kan ge dig mer inspiration och styrka för att slutligen sluta.

Ett annat motiv för att sluta är att det kommer att gynna din familj såväl som dig själv. Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Avsluta kommer att göra både dig och de du älskar mer hälsosamt.

För att hjälpa till med att bestämma sig för att sluta röka, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Statistiken visar att ett stort antal dödsfall i Amerika kan hänföras till rökning varje år. Bli inte en statistik.

Ta bara varje dag som det kommer. Att sluta röka är en lång process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

Gör ett rökfritt mantra. Det är ganska lätt att säga att du bara röker den här cigaretten, men ett återfall kan förena och göra de veckor eller månader du har spenderat att inte röka värdelösa. Lös innan du ens frestas att aldrig försöka igen "bara en".

Kom ihåg att när du vill sluta röka är den första veckan sannolikt den svåraste. Under de första två dagarna kommer din kropp att eliminera all nikotin du har konsumerat. Därefter blir dina begär mest psykologiska. Medan det fortfarande är svårt, kommer det att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

Försök att maximera träning och lyft under dagen. När du har slutat röka, blir det lättare att anta ett träningsprogram. Uthållighet och lungkapacitet förbättras märkbart. Regelbunden träning kommer också att se till att du avvärjer eventuell viktökning. Endorfinerna kan hjälpa till att ta en bit av kanten från uttagssymtom, även om deras effekt inte kan jämföras med nikotin.

När du väl bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

Bli inte avskräckt om du misslyckas med att sluta första gången du försöker. Att sluta röka är svårt, och till och med en väl förberedd ansträngning kan misslyckas ibland. Undersök var du kände din svaghet, och ta reda på hur du kan lära av din erfarenhet när du försöker igen. Du kan uppleva en större triumf på vägen.

Stopp beroende på en cigarett som hjälper dig att klara av stress, men det kan vara en lång tid vana. Om du har gjort det, måste du leta efter olika tekniker på hur du slappnar av när du är stressad. Meditation, yoga och djupa andningstekniker är alla ett bra sätt att hjälpa till att lindra stress och förbli rökfria.

Tala med din läkare om receptbelagda läkemedelslösningar för att hjälpa dig att sparka vanan. Rökningstopptekniken har utvecklats betydligt under de senaste 10 åren. Dessa alternativ kan vara receptbelagda eller över disk och många är ganska nya på marknaden, vilket innebär att du är sannolikt att hitta en som fungerar för dig. Diskutera alla dina alternativ med din läkare för att hitta den strategi som hjälper dig att sparka vanan en gång för alla.

Om du plötsligt vill bli rökig, försök att fördröja din rökning. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta smoing. Det är ibland känslomässiga faktorer som påverkar människor att röka. När du hanterar problemet är det lättare att sluta röka. Om detta verkar som något du vill försöka, fråga din läkare om hänvisning.

Konstruera en mantra om orsakerna till att du vill sluta röka. Varje gång du känner ditt beslutsfattande, upprepa dessa skäl högt för dig själv om och om tills craving passerar. Det här låter dig ta kontroll över din missbruk, för att optimera din chans till framgång.

Nikotinersättningsterapi kan hjälpa dig att hålla dig upprörd när du slutar röka. Dessa produkter, som fläckar och tandkött med nikotin, kan hjälpa till med uttag när du slutar. När du väl har gett cigaretterna för gott kan du börja avta dig själv från nikotin helt och hållet.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

Många har svårt att sluta, men om du har några strategier i handen blir det enklare för dig. Om du följer denna artikels råd kan du sluta röka på ett rimligt sätt. Använd de tips du just läst för att skydda dig själv och din familj från rökrelaterade sjukdomar.Source link