Det bästa rådet för dem som vill sluta röka


Det finns många bra saker som kommer att hända när du slutar röka. Tänk på fördelarna med att sluta för att hjälpa dig att sluta röka. Dessutom fortsätt samla och använd de användbara tipsen nedan om att sluta. Använd dem dagligen för hjälp med att göra ditt liv rökfritt.

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kolla din lokala recenter, kyrka eller community college.

TIPS! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Din läkare kan också presentera dig för ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer troligt att du kommer att sluta.

Hitta hälsosam stressavlastning för att hjälpa till att hantera dina nikotinbehov och uttag. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema. Fyll din stilleståndstid med roliga, ljuvliga distraheringar – den senaste romanen, datumnatt eller kulturutflykt.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Att förvärva tjänster av en licensierad hypnotisör har visat sig vara effektiv för många andra.

Att tänka på ett positivt sätt och motiveras är viktiga delar när man slutar röka. Försök att markera fördelarna och förbättringarna i din övergripande hälsa. Din andedräkt kommer inte att lukta som inaktuell tobak längre, inte heller ditt hem. Dina tänder kan till och med vara vitare! Trots att när folk känner till de dåliga sakerna om att röka kan de bli rädda nog att sluta, kan positiva förändringar också hjälpa.

Sluta bara röka om du verkligen vill sluta. I stället för att ange en tidsfrist som du kan fortsätta trycka, sluta idag. Ta beslutet att sluta och låt inte dig själv börja om igen. Denna metod att sluta cigaretter är inte den enklaste. Det har dock visat sig vara mycket effektivt.

Du vet redan om många fördelar med att bli en icke-rökare. Men även dessa fördelar kanske inte räcker för att motivera dig och det är där tipsen från artikeln ovan kan hjälpa dig. Hjälp avväpna dina begär och stärka din beslutsamhet med detta råd. Innan länge leder du ett gott och hälsosamt rökfritt liv.Source link