Det bästa rådet för dem som vill sluta röka


De flesta som röker vill sluta, och det finns gott om människor som röker. Rökning är inte bra för någon, och skadar bara dina lungor under långa perioder. Fortsätt läsa för några väldigt användbara tips och tricks om hur du kan sätta stopp för din rökning, en gång för alla.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller högskolor i ditt område.

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Avsluta är en process. Tänk inte på framtiden. Bara fokusera på idag, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

Försök snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Tänk på att sluta kommer att göra dig hungrig, så du kan också foder dig något hälsosamt.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi som hjälper dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

TIPS! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Gör en studie av vad som utlöser din rökning, och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Leta efter ett positivt alternativ för att fylla tiden och distrahera ditt sinne.

Stay Motivated

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Kom ihåg orsakerna som orsakade att du slutar för att vara motiverad.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser.

Försök aldrig att sluta röka själv. Få stöd från din familj och dina vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dem att uppnå det målet. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är kommer att hjälpa dig att sluta.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Inte på något sätt bör du röka mer av din nya cigarett än vad du gjorde av den sista. Detta är det första steget att sluta.

Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Föreställ dig ditt liv efter att du röker, där du är friskare, lyckligare och kan hålla fast vid din månadsbudget med lite vänster. Vet att andan blir friskare, dina tänder kommer att bli renare och ditt hem kommer att lukta bättre. Om biverkningarna av rökning inte räcker för att motivera dig, tänk på de många olika fördelarna.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget.

Börja med att klippa tillbaka på din rökning. Detta hjälper dig att komma igång på din resa för att sluta röka. Undvik att röka när du först vaknar. Du kan röka bara en halv cigarett snarare än en hel en för att skära ner på din rökning.

Förhoppningsvis har den här artikeln gett dig några bra idéer om hur du slutar röka och hålla cigaretter ur bilden för gott. Kom ihåg att du måste vara stark, och medan valet är för dig, slutar du röka hjälper dig att stanna längre för dina nära och kära.Source link