Det bästa rådet för dem som vill sluta röka


Det finns otaliga människor där ute som skulle älska att sluta röka. Rökning är aldrig frisk. Det kan orsaka långvarig eller permanent skada på större organ, inklusive ditt hjärta och lungor. Läs de råd som följer i den här artikeln och lär dig hur du slutar röka en gång för alla.

Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom ånger och sluta röka permanent.

TIPS! Försök att sluta röka genom att använda den metod som är enklast för dina behov. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig med. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett med hjälp av stalling taktik. Berätta själv att du behöver ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker.

Medan du slutar röka, tillåta dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. På en veckas jubileum kan du till exempel besöka en film. Kanske efter en månad kan du gå till en trevlig restaurang du har velat gå till. När du möter framtida milstolpar kan du önska att antingen öka dina belöningar eller helt enkelt fasa ut dem.

En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra tillstånd. När du slutar röka, minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de personer du bor med.

Om du vill sluta röka, måste du vara okej när du slutar mer än en gång. Du måste vara motiverad, eftersom det är möjligt att misslyckas först. I stället för att förvänta sig perfektion från dig själv, sluta bara så länge som möjligt. Om du misslyckas första gången, ställ in ett andra slutdatum omedelbart. Fortsätt bara sluta och gå längre varje gång, lär dig på vägen. Så småningom kommer du att bli bra att sluta och en gång kommer du att sluta och aldrig gå tillbaka.

TIPS! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att skapa en personlig, slutgiltig rökningslista hjälper till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång.

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att sluta röka. Det här är den bästa metoden för att börja ditt uppdrag. Avsluta och låt inte dig själv röka igen. Det här är den bästa metoden som, om du kan följa det, misslyckas det aldrig. Men den här metoden har visat sig vara effektivare, i takt med att tiden går.

Om ditt hem luktar rök, rengör det noggrant. Shampoo din klädsel och mattor, tvättar dina gardiner och draperier och tvättar dina väggar. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

Denna artikel ska ge dig ett bättre perspektiv på hur man slutar röka. Kom ihåg att du måste vara stark, och medan valet är för dig, slutar du röka hjälper dig att stanna längre för dina nära och kära.Source link