Det bästa rådet för dem som vill sluta röka


Forskning har visat att nikotin är extremt beroendeframkallande. Detta är den viktigaste orsaken till att du någonsin kan försöka.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. Genom att låta dem veta, ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att vara motiverad och faktiskt sluta.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka av dig själv. Det finns läkemedel som antidepressiva medel som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det.

Älskade Ones

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta det i början av processen, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så du borde få hjälp av dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Om du slutar röka kall kalkon är inte ett alternativ, använd nikotinplåster eller tuggummi.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Försök inte gå kallt kalkon.

Prata med din läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser som du inte gör.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att fortsätta med din avslutande resa. Det absolut bästa sättet att sluta är att ha ett starkt stöd för dig. Detta kan hjälpa dig att stärka din gaol avsevärt.

Minska antalet cigaretter du röker. Detta kommer att hjälpa dig på vägen för att stoppa din rökningstoppresa. Försök att vänta en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett på dagen. Du kan också försöka röka bara hälften av en cigarett i taget för att skära ner på din rökning.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

Det första steget att sluta röka är att bara för att helt enkelt sluta. Att sluta helt är det bästa sättet att verkligen sluta. Sluta bara röka och börja inte igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Om du rökt, inne i ditt hus, när du har slutat. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar också. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och du kommer inte att påminnas om önskan att röka varje gång du går genom din dörr.

Sätt den listan någonstans där du kan se den dagligen. Detta kommer att hjälpa dig att motivera under svaghetstiden.

Tips! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen.

Hitta support via onlineforum och meddelandekort. Det finns många webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka. Det kan vara till hjälp att jämföra dina strategier med andra människor.

Planera hur man hanterar stressiga situationer. Många rökare används för att belysa när de är stressade. Hämta en back-up-plan som är praktisk om man inte arbetar.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökning, veta att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Bli inte en statistik.

TIPS! Se till att du äter bra. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning.

De första dagarna kommer att vara det absolut svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen försöker bli av med all nikotin du har konsumerat. Efter de första två dagarna är de längtan du känner mestadels psykologiska. Dessa symptom är inte lätta att hantera, men det kan fortfarande vara svårt att göra det.

Bli av med alla askfat och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Med detta kan du inte komma ihåg att röka och sluta med Ett cigarettbehov.

Om dina viljestyrktankar och du känner en stark önskan att röka, fråga någon om stöd. Tiden som spenderas under telefonsamtalet kommer att hjälpa dig att distrahera dig medan du längtar efter dig, och du kommer att må bra att du inte behöver uppleva din kamp ensam.

Om du slutar röka kall kalkon är inte ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka.

Om du befinner dig i grepp om du vill fortsätta, kan du få din lista ut och använda den för att motivera dig själv.

Många människor kan sluta röka men vill inte välja att avbryta metoder. Om du förstår att du slutar röka som en "en dag i taget" -fenomen, kommer du att få en lättare tid att lyckas.

Berätta för dem omkring dig att du slutar cigaretter. Ju fler människor som känner dig slutar, desto fler människor finns det som kan hålla dig ansvarig. Du kommer inte vilja svika dina nära och kära eller förlora vad de förväntar dig av dig. Detta kan vara exakt motivationen att du håller dig borta från att röka cigaretter när sakerna blir svåra.

TIPS! När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel.

För att vara förbunden att sluta röka, gör lite forskning och exponera dig själv för några av de allvarligaste effekterna av denna dåliga vana. Titta på bilder av patienter med avancerad lung- eller munkanker och läs lite litteratur av personer som har förlorat familjen på grund av att röka.

Många som försöker sluta är smärtsamt medvetna om att nikotin är extremt beroendeframkallande. Många tycker att det är mycket svårt att ge upp vanan, både av fysiska och emotionella skäl. Ge dig själv ett bättre skott till framgång genom att använda förslagen i följande artikel. Beväpnad med denna information och ditt eget engagemang för att lyckas, kan du verkligen sluta röka för gott.Source link