Din guide för att sluta röka och förbättra din hälsa


Att vara rökare kan ge dig obehagliga krav på ditt liv. Du måste ta bort från dina bekymmer och gå utanför för att röka, och du kommer inte må bra om du inte får din cigarett. Läs vidare för att hjälpa dig att göra det för att sparka vanan. Denna artikel innehåller mycket råd om att hjälpa dig att sluta.

Dessa personer kommer att erbjuda dig vägledning, vägledning och vägledning för att sluta. Supportgrupper finns på många ställen, rekreationscenter eller community college.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Att ge upp tobaksvanan är en långsam process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

TIPS! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om stopp. Bara genom att skapa listan kommer du att stärka ditt humör.

Låt din familj och vänner komma hemma att du planerar att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kommer de att motivera dig att stanna engagerad. Detta kan vara vad du behöver vara motiverad och sluta faktiskt.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid öka dina mål som går bra in i framtiden så fort du är redo.

Motion kan också fungera som en lång väg att minska stressen som orsakas av nikotinuttag . Om du är i form eller dålig hälsa, försök att börja långsamt genom att gå en gång eller två gånger dagligen. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

Tips! Sluta röka gradvis. Försök aldrig att kyla kalkon.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Om du tenderar att röka medan du kör eller dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte " t dra ut en cigarett automatiskt ur vana. Försök att hitta någon typ av ämne.

Om du till exempel går en hel vecka utan rökning, behandla dig själv en film. En gång i månaden har gått, gå till en speciell restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Tips! När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. När du är kring människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningarna som hör samman med att sluta.

Sluta röka

Överväg att byta varumärken när du börjar tänka att sluta röka. Välj menthol eller ett varumärke som har en obehaglig smak. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller modifiera hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta kommer att underlätta dig för att tänka på att sluta röka.

Hitta stöd genom olika onlinevyer och samhällen. Det finns några webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp att jämföra med andra människor.

TIPS! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. De flesta har mer intensiv cigarettbegärning sent på kvällen.

Planera i förväg hur du ska lyckas hantera stress. Många rökare används för att belysa sig som svar på stress. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om plan A inte fungerar.

Nu är det lika bra att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, börja idag och skapa planen och säkerhetskopior som du behöver vara framgångsrika. Att sluta idag kommer att sluta med att ge dig en eventuell dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det till en större motivation att sluta.

Lungkapacitet

TIPS! Om du har problem med att sluta röka på egen hand, tala med din läkare. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva medel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försöket att sluta.

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Regelbunden aktivitet kommer också att bidra till att avvärja en del av den sannolika vikten under kontroll. Endorfiner övning producerar kommer också att öka dina nikotin cravings i viss utsträckning.

Istället för att titta sluta som ett offer, se det som en present till dig själv. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och hur misslyckande att sluta kommer att påverka din hälsa på lång sikt. Detta kommer att hålla din motivation uppe samtidigt som det ger verklig anledning att sluta och hjälpa till med motivation.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan finnas känslomässiga skäl till din rökning vana. Om du framgångsrikt kan hantera dessa problem kan rökbehovet gå bort.

TIPS! Nikotinbytesprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritation.

Byt ut dina rökavbrott med träningsvanor. Eftersom din kropp läker av den skada du har gjort när du rökt, börjar du se resultaten eftersom du börjar ha mer energi och större träning. När din kropp återhämtar sin styrka från din nya träningsplan, kommer du att vara mycket mindre benägen att förstöra dessa ansträngningar genom att smyga en cigarett.

Försök hitta en mindre skadlig vana än att röka som är friskare. Att sluta för någon annan än dig själv lyckas inte.

Det första steget att sluta är att du måste sluta. Rådgivning i den här artikeln bör motivera dig för att slutligen sluta röka. Prova några av dessa tekniker för att befria dig från cigarettkedjorna.

Tips! En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Försök att markera fördelarna och förbättringarna i din övergripande hälsa.

Många människor är intresserade av Array, men många har inte heller den kunskap som krävs för ämnet. Denna artikel har så mycket information, du är redo att gå vidare med självförtroende. Gå ut och implementera denna information.Source link