Din guide för att sluta röka och förbättra din hälsa


Att sluta röka verkar som en omöjlig uppgift för de flesta, och byggandet av viljan att göra det kan vara skrämmande. Denna artikel hjälper dig att fortsätta med din resa för att sluta röka!

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Dessa individer kan erbjuda stöd, vägledning och bra tips för att hjälpa dig att sluta. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med community college för att hitta dessa supportgrupper.

TIPS! Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först fördröja den här åtgärden. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Även om du slutligen släpper, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Det här kan vara en knuff i rätt riktning, du behöver sluta röka.

TIPS! För att förhindra dig att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker i stället för godis eller karbonladdad mat. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat.

Skapa en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra detta.

Älskade Ones

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig sluta röka. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Det är svårt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha något ämne som det brukar bli regelbundet.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. Efter en tobaksfri månad, reservera en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. När du möter framtida milstolpar kan du önska att antingen öka dina belöningar eller helt enkelt fasa ut dem.

Att sluta röka är en mycket allvarlig utmaning. Det är dock inte omöjligt. Allt som krävs är tålamod, tid och framför allt viljestyrka. Det kan aldrig skadas för att ha bra information att arbeta med. Med hjälp av tips från denna artikel kan du vara rökfri på nolltid.Source link