Din guide för att sluta röka och förbättra din hälsa


Massor av människor vill sluta röka men är redan avskräckta innan de ens försöker. Avsluta kan hända om din attityd är bra, och du har bra viljestyrka. Också du behöver några råd, som vad som kommer att visas i den här artikeln. Avsluta kan vara enklare än vad du tidigare trodde om du använder följande information.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Om du fortfarande väljer att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

TIPS! När det gäller att sluta röka, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Det här stödet kan vara det extra tryck som du behöver för att vara starkt när du slutar.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig med. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Du måste göra vad som fungerar för dig. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

Stay Committed

För att sluta röka framgångsrikt måste du vara upptagen att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade den rätta tankegången, eller de gav helt enkelt för fort. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

Tala med en läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

TIPS! Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

När du slutar röka behöver du ett hälsosamt sätt att klara av stressen i samband med nikotinuttaget. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp. Fyll din stilleståndstid med roliga, ljuvliga distraheringar – den senaste romanen, datumnatt eller kulturutflykt.

Slagplan

Få personer förnekar att det är i sitt bästa intresse att sluta röka cigaretter, men det är ändå väldigt svårt att göra det. Personer som har framgång att sluta har vanligtvis motivation och en kampplan för att hålla dem på rätt spår. Använda trick och tips i artikeln kan skapa en kampplan för dig själv, och framgång kan vara din.Source link