Din guide för att sluta röka och förbättra din hälsa


De flesta människor förlorar motivation innan de ens riktigt försöker sluta röka. Avsluta är möjligt om du har en positiv attityd, viljestyrka och några knep som hjälper dig på vägen, som i artikeln nedan. Sätt dessa tips till handling, och du kommer att upptäcka att sluta är lättare än du trodde.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

10 minuter

Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi som hjälper dig att sluta röka om du behöver hjälp. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp begär när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

TIPS! Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör. Din läkare kommer också att kunna skriva ett recept för medicinering för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

Om du vill undvika starka begär och känslor av tillbakadragande, se om du kan komma med hälsosamma metoder för att hantera stress. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema. När du har lite ledig tid, uppta dig själv med ljuvliga distraheringar som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

Tänk på strategier som ger frekventa visuella påminnelser för att hålla ditt sinne motiverade hela tiden. Många tycker att placera motivationsmeddelanden i hela hemmet och på kontorshjälp på sin resa för att sluta röka. Oavsett din specifika strategi kan du få en visuell påminnelse som kan hjälpa dig att kämpa för strävan att röka en cigarett.Source link