Din guide för att sluta röka och förbättra din hälsa


Att vara beroende av rökning kan ibland ge några besvärliga situationer. Du måste avstå från dina bekymmer och gå utanför för att röka, och du känner inte rätt om du inte har dina favorit tobaksprodukter med dig. Läs vidare för att ta reda på vad du slutar röka en gång för alla. Följande artikel ger massor av hjälpsamma tekniker du för att sluta röka.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har funnit det lättare att sluta framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan ge dig en djup trance och ge dig positiva affirmationer. När du klämmer ut ur den djupa transen kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket ger dem lättare.

Se till att du slutar ett steg vid den tiden. Att ge upp nikotin är en lång process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så fort du trivs med åtagandet att sluta.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött.

Tala med läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha slutat resurser som du tidigare inte kände till.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig att sluta. Det bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Detta ökar din chans att äntligen vara rökfri för livet.

De flesta som försöker sluta röka första och andra gången. När du slutar röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du startar igen bestämmer du om ett nytt slutdatum. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, och fortsätt att lära dig längs din resa.

Planera hur du hanterar stressiga tider. Många rökare används för att belysa sig som svar på stress. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om plan A inte fungerar.

TIPS! Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symptom som du normalt röker.

För att öka din motivation för att sluta röka, bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är relaterad till rökning. Gör ditt bästa inte en statistik.

Det är lätt att berätta för sig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårda arbete, vilket raderar allt ditt hårda arbete. Fortsätt att berätta för dig själv att du inte ger in och röker en cigarett.

TIPS! Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden.

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte in ett slutdatum för någon gång i framtiden, sluta nu! Att sluta idag kommer att sluta med att du buktar för en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att människor som slutade uppleva ibland.

Counseling kan hjälpa dig i ditt uppdrag att sluta smoing. Det kan finnas en känslomässig faktor som påverkar människor att röka. När du har tagit upp problemet, kommer du bättre att kunna sluta.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

Skapa en verbal lista över de viktigaste orsakerna till att du slutar röka. När du känner din beslutsamhet falter, upprepa dina skäl för att sluta till dig själv tills ditt begär har passerat. Det här är ett värdefullt sätt att använda din uppmärksamhet från att dra tillbaka och fokusera på saker som är viktiga för dig.

Deep Preatment

Djupa andningsövningar kan hjälpa till att minska dina begär. Detta ger dig chansen att fokusera och komma ihåg varför du slutade i första hand. Det kommer också att driva syre i dina lungor, slappna av dig och hjälpa till att rensa ditt sinne. Djupa andningstekniker kan göras var som helst och lätt läras.

TIPS! När du förbinder dig att sluta röka, planera lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid.

När du bestämt dig för att sluta röka är det viktigt att du löser dig för att hålla ut. De flesta som framgångsrikt slutat har försökt att sluta flera försök i det förflutna innan de faktiskt slutade. Om du faller av vagnen och har en rök, ta reda på vad som utlöstes och fortsätt sedan.

Om rökning har blivit irriterande har du redan börjat avsluta processen. Förhoppningsvis ger råd från den här artikeln dig vad som helst annat du behöver för att slutligen bryta din rökning vana. Försök använda dessa tekniker för att sluta röka.

Kunskap ger den största kraften på vilken resa som helst. Så innan du börjar bli involverad i ämnet Array, lär du allt du kan om dem. Använd det du har lärt dig ovan för att hjälpa dig att hitta framgång.Source link